Şimdi Ara

Harici hardisk olarak 3.5' mi 2.5' mi alsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arakdaşlar birinin boyutu birinin kapasitesi ve(ya) performansı makul..Laptopta kullanmayı düşünüyorum tavsiyesi olan var mı?

• bu tamemen tercih olayı benim fikrimi sorarsan arşiv yapcaksan öncelikle 3,5 al yüksek kapasiteli 400-500gb fln.. sonrasında ne zaman alırsın bilemem para olsa aynı anda alsak keşke ama ol muyor :D sonrasında da taşımalık hava yapmalık kızların evine hdd ile gitmelik bi tane 2,5" güzel görünümlü bişi al derim.. ama sana extradan 100 gb bile yeticekse doğrudan al bir 2,5" 120-160gb
  • 3.5 lar 7200 devirde, bolca mevcut ve fiyatları da makul. 2.5 larda da 7200 mevcut fakat fiyatları yüksek. 7200 rpm ve cüzdanını düşünüyorsan 3.5
  • @ddex
    2.5" leri hava atmak için değilde daha çok hani laptopla beraber kolayca taşıyabilim diye istiyorum

@WinteR

sonuçta usb den bağlıcağım için fazla fark olur mu acaba 5400 rpm ile 7200 rpm arasında?
  • Öncelikle istediğiniz kapasiteyi(kaç gb istiyorsunuz) belirlemelisiniz..
  • Sık sık taşımayı düşünüyorsan 3.5" alma. Büyük olduğu yetmediği gibi bi de adaptörle çalışıyor.
    250GB 2.5" HDD'ler var ama fiyatı 250~300YTL.http://www.teknofiyat.com/?search=2.5%22+250
  • ben önce 320 gblık hdd aldım 3.5" olanlardan.ama ikide bir elektriğe tak çıkar canımı sıkar oldu
    gittim 120 gblık wd marka 2.5" aldım çok rahatım şimdi
    kadıköy eksenden aldım ayda 12 ytl ödüyorum(12 ay)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 Haric HDD Farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.