Şimdi Ara

harici harddisk görünmüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
106.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vomer

    Aynı sorun bende de var, chkdsk/r x yaptım ama Yeterli ayrıcalığınız olmadığından erişim engellendi. Bu hizmet programınıyükseltilmiş modda başlatmanız gerekir. yazısı çıkıyor ne yapmalıyım_?


    Bilgisayarınızı yönetici modunda açmanız gerekir ya da bilgisayarınızı açtığınız kullanıcıya bütün yetkileri vermelisiniz.
  • Beyler şimdi harddiskte virüs var diyelim ve pc bunu görmezse nasıl biçimlendiriyoruz bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebad.07

    Beyler şimdi harddiskte virüs var diyelim ve pc bunu görmezse nasıl biçimlendiriyoruz bunu.


    Bilgisayar görmezse biçimlendiremezsiniz.
  • merhaba arkadaşlar benim harici diskim formattan sonra taktım gözükmüyor.Taktıktan sonra harici diski okumuyor.Aygıt yöneticisinde Sistemde gözüküyor ama bilgisayarımda tıklıyorum yerel diskler gözüküyor ama harici disk gözükmüyor.Nokia E 72 4gb var usb kablo ile bağlandığımda hafızayı acıyor ve klasörleri gösteriyor.Fakat Harici diskimde bu şekilde olmuyor.Acaba virüsmü bulaştı formattan önce bir şey yoktu Ayrıca harici diski biçimlendirmede yapamıyorum.Bu problemi nasıl aşaçağım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
  • burdaki sorunu bende yaşadım chkdsk yaptım

    http://img205.imageshack.us/img205/6374/asdasdkkjpgjpeggrafii11.png

    aşamayı bitirdi bunda kaldı nedir bu acaba ne tavsiye edersini ikinci defa oluyor bu ilkinde kısa sürede pc tanımışdı bu yaklaşık 10 saat sürdü ve bu son bölüme geldi yardımlarınızı bekliyorum.
  • yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar
  • ^^BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİMİ YAZMAK İÇİN ÜYE OLDUM BU SİTEYE ANLATACAKLARIM İŞİNİZE YARARSA NE MUTLU BANA^^

    KONU : HARİCİ DİSK GÖRMEMESİ...

    ARKADAŞLAR ^^SEAGATE 3.5 EXPANSİON USB 2.0 HARİCİ DİSK^^ ALDIM...
    ALMAZ OLAYDIM... :DDD

    NEYSE KONU ŞU İKİ AY KULLANDIM İKİ AYDAN SONRA OKUMA PROBLEMLERİ BAŞLADI OKUMUYORDU BİR KAÇ KERE SÖKÜP TAKTIKDAN SONRA OKUYORDU BİR GÜN GELDİ ARTIK NE KADAR SÖKÜP TAKSAMDA OKUMADI UYARI ALIYORDUM HER SEFERİNDE TANIMADI YOK BİLMEM NE YOK BİLİNMEYEN AYGIT ŞUDUR BUDUR... HARİCİ DİSKİN IŞIĞI YANIYORDU MOTORU DA DÖNÜYORDU BELLİYDİ YANİ ÇALIŞIYOR AMA NEDEN PC GÖRMÜYOR BİRADER DİYORDUM DELİ OLACAKTIM NERDEYSE...

    NEYSE SEBEP ŞU ARKADAŞLAR HARİCİ DİSKİN İÇİNDEKİ USB PORTU BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA BOZULUYOR BU YÜZDEN USBDEN BAĞLAMAYA ÇALIŞTIĞINIZDA BİLGİSAYAR GÖRMÜYOR BİLİNMEYEN AYGIT UYARISINI ALIYORSUNUZ.

    HARİCİ DİSKİN DIŞ KUTUSUNU KIRDIM DİSKİ ÇIKARDIM POWER KABLOSU VE SATA KABLOSU İLE BİLGİSAYARA DİREK BAĞLADIM İÇİNDEKİ ARŞİVİMİ KURTARDIM...

    EEE ULEN O KADAR PARA VERDİK KULLANAMAYACAZMI ARTIK BU CİHAZI DEDİM YOK OYLE DEDİM BİZE TERSS YAKIŞMAZ :DDDDDDD

    HAZIR TAŞINABİLİR DİSK KUTULARI VAR ONLARDAN BİTANE ALDIM DİSKİMİ ALDIĞIM KUTUYA MONTE ETTİM ŞİMDİ TIKIR TIKIR KULLANIYORUM...
    KISACA OLAY BU DETAYLI YARDIM İSTERSENİZ umaykut1@hotmail....... adresim bu burdan ulaşabilirsiniz...




  • bilgiler için teşekkürler arkadaşlar,

    http://forum.donanimhaber.com/m_46102602/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46102874 < şu konuda benzer sıkıntımı yazmıştım,

    chkdsk/r x:

    işlemini yapıyorum şu an, umarım dosyalarıma ulaşabilirim :(
  • işlemi uyguladım ve sorunum çözüldü.

    çok teşekkürler
  • Başka bir yöntem ise denetim masasından yönetimsel araçlara girip disk yönetiminden diske format atarak tekrar aktif etmek. ben sorunu böyle çözdüm.
  • Bilgisayarım kısmında gözükmüyor fakat aygıtlar sekmesinde gözüküyor, aşağıdaki gibi çalıştır komutu ile başarılı olamadım. aynı hataları alıyorum.
    Yeterli ayrılcalığınız olmadığından erişim engellendi diyor ama benim hesabım tek hesap ve adminstrator olarak gözüküyor.





     harici harddisk görünmüyor.
  • Arkadaşlar, ben de aynı sorunu Maxtor 500 gb ile yaşıyorum.chkdsk yaptığımda doya sistemi raw, raw sürücü için chdsk kullanılamıyor diye uyarı veriyor.
  • arkadaşlar bende de samsung portable s2 640 gb var. ancak bende de 3 saat önce görmesine rağmen şu anda açılmıyor. Yerel Disk G: olarak görüyor ama içine giremiyorum biçimlendirme uyarı mesajı alıyorum. söylediğiniz gibi chkdsk yaptım. cmd sayfasında;

    Dosya sistemi türü FAT32.
    Dosya ayırma tablosu <FAT 1> okunurken bir hata oluştu.
    Dosya ayırma tablosu <FAT 2> okunurken bir hata oluştu.
    Okunabilir hiçbir dosya ayırma tablosu <FAT> yok.

    diyor. ne yapmalıyım...
  • HDD çalışmıyor. Işığı yanıyor pc.ye takınca, sonra içinden garip garip sesler geliyor, pc.ye takıldığına dair dı dıt sesi de geliyor, ama görünmüyor, çalıştır kısmına c..... yazıp HDDnin baş harfini de yazdım ama olumsuz. İç,ndeki bilgilere ulaşmam gerek, nihayetinde bilgiler hala orada diye düşünüyorum. Yılların birikimi var harddiskin içinde:( Eğer bu biliglere ulaşırsam yeni bir disk alıcam, acaba hangi marka alsam? Btün yazılı soruları, bütün fotograflar, bütün birikimim.... acaba kurturul mu?
  • benim hp 2 tb simplesave de h: olarak gözüküyor ama açmıyor uğraşcaz bakalım olcak mı olmazsa ben de harddiski içinden söküp direk kasaya takıp öyle deneyecem.

    Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler ayrıca...
  • 2tb Seagate hhd'yi sadece film arşivlemek için kullanıyorum. Diskin 1.3 tbsı dolu. Son zamanlarda özensiz kullandım. Bilgisayarlar görmeyince dün 15:00 gibi chkdsk /r'ye başladım. Şu anda 4. aşamada, A harfinden başlayıp dosyalarda kötü kümeler değiştirildi ( %10 ,134 / 20094 dosya işlendi) deyip duruyor. Bu iş ne kadar sürecek, bittiğinde filmleri tekrar sorunsuz izleyebilecek miyim? Elektrik kesintisinde ne olur? Hdd kalıcı hasar gördü mü, filmlere sorunsuz ulaşsam bile filmleri başka yere aktarmam gerekir mi? Biri cevaplarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar

    Benim de bilgisayar virüslü. Olaylar şöyle gelişti. Virüs belleğin içindeki dosyaları gizlemeye başladı. Ben de çözüm olarak FreeComander programını kullanmaya başladım. Sonra FreeComander bu sefer belleği hiç görmemeye başladı. Ben de şunları yaptım:

    1- Sürücü ismini değiştirmeyi denedim. Fakat zaten hiç gözükmüyor aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere.
    2- chkdsk yapamıyorum. Hata veriyor.
    3- Bilgisayarım-sağ tık- yönet ten belleği seçtim Samsung orda gözüküyor. Doldur dedim. Doldurdu. :) Sonra yanında başka bi bellek kullanımda gözüküyordu çıkart dedim. Çıkarttı sonra tekrar başlatmam gerek dedi. Tekrar başlattığında o sefer belleğimi gördü. Bilgisayarımda H: şeklinde çıktı, yine tabii ki dosyalar gizli halde... FreeComander'la ama gayet işimi hallettim. Fakat şimdi tekrar taktım yine görmüyor

     harici harddisk görünmüyor.


    NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN FITTIRICAM YAKINDIR




  • arkadaşlar bende de şöyle bir sorun var bir arkadaşta bahsetmiş. harici harddiski takıyorum biraz disk döner gibi oluyor durunca pcye takıldığına dair ses çıkıyor. Aygıtlarda sadece portable olarak görünüyor adı ve markası çıkmıyor (bir ara markasıda çıktı) disk yönetiminde de yok. chkdsk yapmak için bir harf de yok. aygıtlarda görünüyor sağ alt köşedede portable ı çıkar diyor adı çıkmıyor. bilgisayarımda hiç görünmüyor..

    edit: hdd parçaladım sinirden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahcakan -- 8 Haziran 2021; 11:21:38 >
  • Benim Toshiba 1 Tb Lik harddiskim var ama biLgisayarım görmüyor başka bilgisayarda çaLışıyor benim pcye takınca ışığıda yanıyor ama hiç bir türlü görünmüyor pcmde virüs de yok daha yeni tarattım daha önce çalıştırıyodu ama şuan nafile biLen biri yardım etsin lüffen :S
  • arkadaşlar bende de bi tane maxtor 1tb var extrnal usb den takınca ses geliyo çalışma sesi ama görünmüyor. Ben de kutudan çıkarıp masaüstüne satadan bağladım pc açılırken gördü ama bilgisayarım ve yönet kısımlarında görünmüyor sizce ne yapmam gerekiyor hdd ye elveda mı diyim napıyım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.