Şimdi Ara

Harici Hard disc tam kapasite sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam deneyeyim win 7 de var sıkıntı yok diğer laptopta ondada denerim ne uğraştırdı bu hard disc.
  • Kardeşim valla ben diskpartta baya bir şeyleri kurcalamıştım sistemi yeniden başlattım bir taktım tak çalıştı valla nasıl oldu anlamadım 746 gb gözüküyor diskpartta expand yaptım ama değişen bir şey olmadı valla kapasitesiyle uğraşamayacağım artık o kadar emeğin yardımın oldu çok çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 4 Kasım 2017; 21:46:38 >
    Rica ederim hocam sorun sizin açınızdan çözülsün de gerisi önemli değil. Belki bazı işlemleri bilmeden atlamış olabilirsiniz ya da işlem sırasında disk kullanımına sebep olan bişeyler açık olabilir. Tüm bunlara rağmen eksik kalan bölüm halen gelmediyse o bölüm gitmiştir. Siz oyun atıp vereceğim demiştiniz sanırım; oyunları atıp teslim edin boşu boşuna sizin üzerinize kalmasın bu arıza. Başkasından sağlam denilerek alınan ( yardım maksatlı ) çok donanımda buna benzer sorunlar yaşadım. O yüzden sizi de çok iyi anlıyorum. Neyse artık GEÇMİŞ OLSUN ne diyelim
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.