Şimdi Ara

Harici Gold alımı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çevremdeki arkadaşlarımın çoğu gold almakta, şu aralar onların aldıklarını sömürsemde bir yerden sonra olmuyor , taksit secenekleri olan sitelerden gold almak ne kadar güvenilir? Yada alan arkadaşlar varmı acaba,cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • almak istersen sanalsaray var ordan bende aldim 10m gold taksit secenegide varmis
    ama suan firladi gold fiyatlrai ben 1.3ltden almistim suanda 2.5tl sanirim

aizen sousuke ne kadar bunlara karsida olsam birileri birseylerin ustunden para kazaniyor yapacak biseyler elbetteki var ama yapmiyorlar.
    oyunda zaten farm atmaktan baska bir yone gitmiyor attiginada degmiyor careyi gold almakta buluyorlar.degistiremeyiz gibi geliyor bu saatten sonra her oyunda oldugu igibi

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

almak istersen sanalsaray var ordan bende aldim 10m gold taksit secenegide varmis
    ama suan firladi gold fiyatlrai ben 1.3ltden almistim suanda 2.5tl sanirim

aizen sousuke ne kadar bunlara karsida olsam birileri birseylerin ustunden para kazaniyor yapacak biseyler elbetteki var ama yapmiyorlar.
    oyunda zaten farm atmaktan baska bir yone gitmiyor attiginada degmiyor careyi gold almakta buluyorlar.degistiremeyiz gibi geliyor bu saatten sonra her oyunda oldugu igibi

Daha ucuza da var, araştırın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaptigim alisverislerin nickleri dh den Can N., AidenPearce01, Tenebrio, TRustyBurkee, Xemmes, ScRyedd, AIR JORDAN, galasoldiers, Senjougahara Hitagi , cagricinar , recozbek , stalker7777 , chilekesh-13
  • ikinciel forumlarındada mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: resolument

ben 100m aldım 130tl ye çok oldu ama alalı. o 100m oldu 800m al sat ile yaptım. kendine güveniyorsan yap sende ama 2.4 den sakın alma. ben yarı fiyata almıştım. önceden.

Al sat risk işi 130TL yi çöpe atmış olma riskide var hele oyun şu halde düzensizken şuan 50m olan item 1 hafta sonra drop düzenlemesi ile 10m olabilir.

yok hocam bence zarar etmez arkadaşta bir şekilde kurtarır kendi parasını hiç değilse.şu önümüzdeki 1 ay köklü bir değişiklik olmaz gibi görünüyor mesela tam ticaret zamanı ama sonrası karanlık dediğiniz gibi ne olacağı belirsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben 100m aldım 130tl ye çok oldu ama alalı. o 100m oldu 800m al sat ile yaptım. kendine güveniyorsan yap sende ama 2.4 den sakın alma. ben yarı fiyata almıştım. önceden.

Al sat risk işi 130TL yi çöpe atmış olma riskide var hele oyun şu halde düzensizken şuan 50m olan item 1 hafta sonra drop düzenlemesi ile 10m olabilir.

yok hocam bence zarar etmez arkadaşta bir şekilde kurtarır kendi parasını hiç değilse.şu önümüzdeki 1 ay köklü bir değişiklik olmaz gibi görünüyor mesela tam ticaret zamanı ama sonrası karanlık dediğiniz gibi ne olacağı belirsiz.

Peki sen item alıp satarakmı yaptın yoksa gem filanmı ?

gem işine hiç bulaşmadım hocam. bu ara itemler satılmıyor ama piyasanın altına bile gitmiyorlar bende goldları satıp bırakabilirim oyunu. üzerimdekileri toplu halde alsa birisi bir saniye düşünmem bırakırım sanırım oyunu

• sanalsaray dan aldım ben fiyat 1.5 iken çok bir şey almadım 6m gibi bir şey aldım bir sıkıntı olmadı tabi şu var ah farm yapıcam diyorsun da oyun bence hala çok dengesiz yani aldığın itemin bir gün sonra ne olacağı belli değil ah farm olayı bana riskli geliyor tabi de sen bilirsin yine de
  • Al sat ile 100m yi gordum pek farm yapmıyorum acıkcası, kurcalasam ve daha detaylı bilgiye sahip olsam + (el cabuklugu ve hızda işin onemli kısmını teşkil ediyor) kesinlikle daha cok mebalaları gorebilirim 45 TL de rmahtan geldi bu sekilde az ama öz gecinip gidiyoruz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.