Şimdi Ara

Harici Ekran Kartı Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pek umudum yok ama sormak istiyorum. Laptobumda AMD Radeon 7670M harici ekran kartı var. 1 Gb belleği var ben bu belleği arttırabilirmiyim mesela bilgisayarın belleğinden transfer yapabilirmiyim ?

• hayır bilgisayar belleğinden transfer olabilir ama performansa ancak negatif etkisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

hayır bilgisayar belleğinden transfer olabilir ama performansa ancak negatif etkisi olur

Pekin neden bir eksisi olurki. youtube da benim ekran kartıyla gta 4 very high ayarlarda oynandığını görüyorum ama 1500 mb bellek olarak yazıyor ayar ekranında o ayarlar ile brnim bellek 1 gb olunca yükseltirsem olurmu diye düşünüyorum. ben high ayarlarda oynuyotum 850 bm civarı bir bellek istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacesyng

quote:

hayır bilgisayar belleğinden transfer olabilir ama performansa ancak negatif etkisi olur

Pekin neden bir eksisi olurki. youtube da benim ekran kartıyla gta 4 very high ayarlarda oynandığını görüyorum ama 1500 mb bellek olarak yazıyor ayar ekranında o ayarlar ile brnim bellek 1 gb olunca yükseltirsem olurmu diye düşünüyorum. ben high ayarlarda oynuyotum 850 bm civarı bir bellek istiyor.

o kartla gta IV very high detaylarda oynaması neredeyse mümkün değil ! ben imzamdaki sistemle 1280x1024 te very high detaylarda bazı noktalarda kastığını görüyorum yapma ya.
    1500mb bellek ile 1000mb bellek arasında çok oynama olmaz. ama şöyle ramden 512 mb kaybedeceksiniz ve bu hoş bir durum değil özellikle 4gb ram ler için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacesyng

quote:

o kartla gta IV very high detaylarda oynaması neredeyse mümkün değil ! ben imzamdaki sistemle 1280x1024 te very high detaylarda bazı noktalarda kastığını görüyorum yapma ya.
    1500mb bellek ile 1000mb bellek arasında çok oynama olmaz. ama şöyle ramden 512 mb kaybedeceksiniz ve bu hoş bir durum değil özellikle 4gb ram ler için

tamam yardımınız için çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.