Şimdi Ara

Haribo'da çalışıyorum sorularınızı alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet alışveriş merkezinde haribo dükkanında çalışıyorum. üç ay oldu başlayalı. sorularınızı alabilirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haribo Zararlı mı?

Haribo şekerlemeleri, birçok kişinin keyif aldığı popüler bir atıştırmalıktır. Ancak bu şekerlemelerin sağlık üzerindeki etkileri hakkında endişeleriniz varsa, işte bilmeniz gerekenler:

İçerik: Haribo şekerlemeleri genellikle şeker, mısır şurubu, jelatin ve aromalardan yapılır. Şeker yüksek kalorili bir bileşendir ve aşırı tüketildiğinde kilo alımı ve diş çürümesine yol açabilir.

Yapay Tatlandırıcılar: Bazı Haribo şekerlemeleri aspartam gibi yapay tatlandırıcılar içerir. Bazı kişiler yapay tatlandırıcıların sağlığa zararlı olabileceğine inanmaktadır, ancak bu iddiaları destekleyen bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Jelatin: Haribo şekerlemelerinde kullanılan jelatin, hayvanlardan elde edilen bir proteindir. Vejetaryen veya vegan beslenen kişiler için uygun değildir.

Alerjenler: Haribo şekerlemeleri, buğday, süt ve yumurta gibi alerjen bileşenler içerebilir. Özel alerjileri olan kişilerin tüketmeden önce etiketleri dikkatlice okumaları önerilir.

Tüketim Önerileri: Haribo şekerlemeleri gibi şekerli yiyeceklerin ölçülü tüketilmesi önemlidir. Aşırı tüketim, obezite, diş çürümesi ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Genel olarak, Haribo şekerlemeleri ara sıra tüketildiğinde zararlı değildir. Ancak yüksek şeker içeriği ve yapay tatlandırıcı kullanımı nedeniyle aşırı tüketilmemelidir. Özel alerjileri olan kişiler, tüketmeden önce etiketleri kontrol etmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yere düşen hariboları nabıyorsunuz
  • bedava haribo alabiliyormusun
  • Yere düşen hariboları ne yapıyorsunuz
  • Yere düşen çürük dişleri ne yapıyorsunuz
  • 1- Yere düşen hariboları çöpe atıyoruz
    2- Yani dükkanda ara sıra canımız şekerleme istediğinde azıcık yiyoruz
    3- yere çürük diş düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 31 Ağustos 2014; 20:34:38 >
  • Ayıcıklarla aran nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BosİslerGenelMuduru

Ayıcıklarla aran nasıl ?

tadı lezzetli
  • Ayıya mı tapıyorsunuz?
  • Hocam bu ayicikli sekerler var ya, ne cins ayı o ?

• hayır ayıya tapmıyoruz
    kutup ayısı
  • kurucunuzun adı ibrahim mi?
  • Hayvancı mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LemiGavato

kurucunuzun adı ibrahim mi?

hayır da bizim dükkanın frenchising sahibinin adı ibrahim, tahmin miydi yoksa tanıyor musun bizi
  • Küçükken ne alırdım onlardan Diş şeklinde olanlar çok güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

quote:

Orijinalden alıntı: LemiGavato

kurucunuzun adı ibrahim mi?

hayır da bizim dükkanın frenchising sahibinin adı ibrahim, tahmin miydi yoksa tanıyor musun bizi

ben haribo hakkında bi abiyle konuşmuştum kurucusunun harranlı olduğu ve adının ibrahim oldugunu bu yuzden şirketin adının haribo oldugunu soylemisti sizi tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Hayvancı mısınız?

ıh ıh, şekerlemeciyiz
  • Hangisi lezzetli Jelibon mu HARIBO mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertamus -- 31 Ağustos 2014; 21:01:40 >
  • kaç gayme alıyon
  • @Ertamus HARİBO !!!!
    @stroma44 asgari ücret
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.