Bildirim
Harfleri gece görmek için Aydınlatmalı Klavye....!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Logitech G15 hocam -
ışıklı klavyeye gerek yok ekranın ışığı klavyeye aydınlatır -
yok arkadaşım gece klavye ile yazı yazı yazıyorsan bazen inan çok ihtiyaç duyuyorsun. g15 çok fonksiyonlu bir klavye daha mütevazi ama tuş takımı aydınlatmalı model pek yok nedense. belki çok talep gelmediğindendir -
Daha önce bu konuyla ilgili ilginç yazılar görmüştüm ve sayfayı kaydetmiştim.
Buyrun, siz de bakabilirsiniz:
http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=72155&st=0 -
yakında çok güzel bir mod. yapmatı tasarlıyorum. -
Kardeş g15'in zaten aydınlatmalı -
Vay be. İlk defa duydum. Benim de ihtiyacım vardı aslında böyle bir şeye. -
Logitech G15 güzel bir seçim olacaktır. -
g15 kullanıyorum, çoook güzel -
Karanlıkta gözlerinizi alıyor mu ışıkları g15in? -
quote:
Orjinalden alıntı: Mene
g15 kullanıyorum, çoook güzel
kullanmadım ama kullananı gördüm gerçekten iyi performanslı kaliteli bir ürün yalnız sanırım fiyat bakımından biraz dolguncaydı kendisi -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Mene
g15 kullanıyorum, çoook güzel
Peki Türkçe karakter sorununu nasıl hallettin? Malum g15 ingilizce bir klavye. -
quote:
Orjinalden alıntı: beto
http://firebal.net/asp/listgroup.asp?group=KLAVYE,MOUSE
iğrenç ürünler hepsi.Bildiğin çek çük chic gibi aptal markaların içine led takılmış hali hiçbir orijinallikleri yok fiyatlar inanılmaz fahiş.Hatta fahiş ötesi.canını yedimin akıllıları görende hint kumaşı zannedecek.
etse etse 15-20$ eder obile fazla.Standar 5-10$ lık klavyeye 10 tane led koy sana ederi en fazla 20$ olsun 60-70$lardan bahsediyor yuh!
-
valla 7-8 liraya gidip bi tasarruflu masa lambası al çok daha iyi
değmez yani bence -
ben webcam in ısıgını tutuyorum klavyeye dogru cok rahat gözüküyor tuslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 6 Şubat 2007; 20:06:31 > -
Microsoft ile Razor'ın ortak üretimi Reclusa Klayve bu alanda şimdiden en iyisi. Halen Türkiye'ye gelmedi ama kesin eli kulağındadır.
Tanıtım videosu için tıklayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X