Şimdi Ara

Hardware Malfunction *** The System Has Halted *** bu ne şimdi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım durup dururken (2. kez oluyor) mavi ekran çıkartıp şu hatayı veriyor

Hardware Malfunction
    Call your hardware vendor for support
    *** The System has Halteed ***

iyi tamam anladık donanımımız aksıyor ama neden ????
    reset atarak bu ekrandan kurtuluyorum, scandisk ve windows aynen karşımda. ancak ilerde daha büyük bir soun yaratmasından korkuyorum ya ciddi bişeyse diye ?

ben bilgisaarda bir aksama göremiyorum, en azından hız olarak
    sadece bilgisayar biraz yavaş açılıyor eskisine oranla, ama bir performans problemi yok yinede

bağlantılı olabilir diye söylüyorum ADSL aldıktan birkaç saat sonra (26ekim) ve bugün oluyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specops -- 31 Ekim 2004, 16:51:53 >

• Sistem halt etti! diyor.
    Muhtemelen yeni donanımınız ile ilgili bir problem söz konusu.(ADSL modem mesela)
  • yauw adsl modem external olsa olsa ethernet kartı halt eder yaw tamam da ufacık ethernet kartı ne halt edecek bnm bilgisayarda ?
  • ethernet kartini cikar baska bir sokete tak belki bir ise yarar. bunlar windowsun incileri bunlarla yasamayi ogrenmek lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekbuz

ethernet kartini cikar baska bir sokete tak belki bir ise yarar. bunlar windowsun incileri bunlarla yasamayi ogrenmek lazim

+1 yaws oda olmassa format c:/q :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.