Şimdi Ara

HARDDİSKLİ KAMERADAN BİLGİSAYARA ATILAN GÖRÜNTÜ BOZULURMU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HDD den HDD ye kayıt esnasında sıfır kayıp oluşur.. dosyaları index şeklinde hard diske kaydeder..pc deki hard disk ile cameralarda kullanılan hard diskler birebir aynıdır.. kamerada ve pc de silinen dosyalarda aslında silinmez ..tam aklıma gelmiyor ..silmek istediğiniz dosyaya '' sil '' komutu gönderdiğinizde dosyanın önüne (:d) gibi bir işaret koyar.. bu şu demek bir başka dosya bunun üzerine yazılabilir demek..yer kalmadığında bunu siler yazar.. az karışık bilgisayar mühendisi var ise sitede daha detaylı anlatabilir..
    yalnız kameralarda ben şunu anlıyamıyorum.. çoğu SD kayıt için 6MB/S HQ için 9mb/s XP de 15mb/s diyorlar ama gerçekte bu değerler bunlar olmuş olsa iki kameranın çekimi arasındaki bariz fark oluşmazdı yani samsung , jvc , sony, canon ......çekimleri arasında bariz farklar var.. mini dv kadar kişiyi yoran bir olay yok benim vardı.. 15 gün sonra sattım..kanser ederdi beni..bekle bekle ..sar ilere sar geri..başını bulurken kıçını kaçırırdım görüntünün .. bu HDD olayı süper birşey.. açıkcası çoğu plazmalar lcd lerde sd box var ..tak-çıkar-izle ..2 sene ye kalmaz olay buna dönecek gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 6 Nisan 2008; 13:20:39 >

• cevap yazan herkese cok tesekkür ederim emeginize saglık
    ancak biliyorumki hdd den hdd ye aktarım esnasında format degisikligi olmuyor buna ragmen her kayıtta kameradan seyretmemle(kamerayı tv ye bagladıgımda cok temiz bir goruntu alıyorum ancak)pc ye atıp pc den seyrettiğimde ciddi farklı kirli bir goruntu alıyorum pek cok player da farklı ayarlarda da aynı sekilde kalıtesiz bir goruntu alıyorum nedenini anlayabilmis degılım ancak hdd li kamera ciddi anşamda buyuk bir kolaylık ve an yuksek ayarda 7-8 saat kayıt yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2young2die

cevap yazan herkese cok tesekkür ederim emeginize saglık
    ancak biliyorumki hdd den hdd ye aktarım esnasında format degisikligi olmuyor buna ragmen her kayıtta kameradan seyretmemle(kamerayı tv ye bagladıgımda cok temiz bir goruntu alıyorum ancak)pc ye atıp pc den seyrettiğimde ciddi farklı kirli bir goruntu alıyorum pek cok player da farklı ayarlarda da aynı sekilde kalıtesiz bir goruntu alıyorum nedenini anlayabilmis degılım ancak hdd li kamera ciddi anşamda buyuk bir kolaylık ve an yuksek ayarda 7-8 saat kayıt yapıyor.

kamera olarak ne kullanıyorsun?
  • kameram jvs everio gz-mg555 hdd 5 msg geride sorunumu detaylı olarak anlatmıstım
  • arkadaşlar çok zamandır uğraşıyorum ama haaala bir yere varamadım. sony dcr hc 45 min dv kameram var kasete yüklediğim görüntüleri bilgisayara aktarmak ve cd yapmak istiyorum. geçenlerde s-lınk fırewire ıeee 1394 kartta aldım taktım bilgisayarıma ama nedense bağlantıları yaptığımda bilgisayara hiçbir uyarı gelmiyor. yani kamerayı görmüyor dolayısıyla görüntüleri capture edemiyorum. acaba kameranın ayrı bir ayarımı var. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. ACİL.
  • denetim masası-system-hardware-aygıt yöneticisi ne bak..orda ? işareti olan bir kısım varmı..en kestirme yol driverı yükle düzelir
  • Sony SR1E den CD veya DVD ye nasıl kayıt yapıyorsunuz? Allahaşkına ben beceremedim. Bilen varsa bana detaylı anlatabilirse sevinirim. İyi geceler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.