Şimdi Ara

Harddiskler Kutusuz mu Satılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatanın internet sitesinde WD Caviar Green 2TB Harddisk sipariş verdim. İstanbulda mağazalarda olmasına rağmen kayseride ki mağazadan bana gönderildi. Neyse bugün geldi kargo, bir tablet kutusunun içine havalı poşetle sarılmış şekilde elime ulaştı.

Harddiskin kendi lacivert renkli antistatik poşeti açılmamış kapalı şekildeydi ama neden böyle gönderildi anlamadım. Kullanılmış olamaz heralde? Harddisklerin normal kutuları olmuyor mu acaba?

Daha pc'ye takmadım akşam evde bağlayıcam bakalım sonuç ne olacak.

• Antistatik poşetinde ve açıldığı zaman deforme olacak şekilde kapalı olması gerekir hocam. Havalı poşete sarılı gelmesi ilginç. Bence bir müşteri hizmetlerine danışın ve birde o model harddiskin başka mağzalarda nasıl satıldığı ile ilgili bilgi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met@lrock -- 10 Eylül 2014; 13:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaddazam

Merhabalar,

Vatanın internet sitesinde WD Caviar Green 2TB Harddisk sipariş verdim. İstanbulda mağazalarda olmasına rağmen kayseride ki mağazadan bana gönderildi. Neyse bugün geldi kargo, bir tablet kutusunun içine havalı poşetle sarılmış şekilde elime ulaştı.

Harddiskin kendi lacivert renkli antistatik poşeti açılmamış kapalı şekildeydi ama neden böyle gönderildi anlamadım. Kullanılmış olamaz heralde? Harddisklerin normal kutuları olmuyor mu acaba?

Daha pc'ye takmadım akşam evde bağlayıcam bakalım sonuç ne olacak.

Diskler kutulu veya kutusuz (tray) gelebilir. Bu kullanılmış olduğunu göstermez.
    Ben de çok disk alırım çoğu kendi antistatik poşeti ile kabarcıklı poşete sarılmış-konulmuş gelir. Kutu içinde geleni çok azdır.

Ancak antistatik poşetin kapalı ve bantlı olması gerekir. Açılırsa belli olur. Bu olmamalı.

• met@lrock kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zaten hocam kapalı antistatik poşette o kısımda sıkıntı yok. Benim anlamadığım konu bu harddisklerin bir kutusu yokmudur? Yoksa böyle normali de poşettemi satılıyor? Onu merak ediyorum.

Eğer öyle ise havalı poşet ile sarıp tablet kutusuna koyup göndermelerini anlayacağım hasar görrmesin vesaire diye.
  • melikulupinar kullanıcısına yanıt
    Hmm bu cevap açıklayıcı oldu işte, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaddazam

Aynen öyle zaten hocam kapalı antistatik poşette o kısımda sıkıntı yok. Benim anlamadığım konu bu harddisklerin bir kutusu yokmudur? Yoksa böyle normali de poşettemi satılıyor? Onu merak ediyorum.

Eğer öyle ise havalı poşet ile sarıp tablet kutusuna koyup göndermelerini anlayacağım hasar görrmesin vesaire diye.

Cok nadir kutulu satılır genelde kapalı antistatik dediğim gibi. Açıldığı zaman kendini deforme etmesi gerekiyor.
  • Antistatik poşet ile satılıyor. Sıkıntı edecek bir durum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözüldü o zaman problem yok. Sağolun :)
  • Kutulu harddisk'im olmadı şu ana kadar.
    Poşetindeki etiket sağlamsa, mesele yoktur.

Bu arada, HDD siparişleriniz için Sanalmarketim'i önerebilirim. İki adet kalın kutu içinde, arada çok sayıda tampon malzeme ile gönderiyorlar.
  • okadar hdd aldım hiç kutulusunu görmrdim havalı posete sarıp yollarlar
  • OEM olarak satıldığı için harici diskler gibi kutularda gelmez.

Eskiden plastik şeffaf kutu ile gelirdi.

Sonradan herhalde maliyeti düşürmek için bunu da kaldırdılar. Şu anda diskler kutularda antistatik poşetlerde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 10 Eylül 2014; 14:57:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.