harddiskin önünde bulunan fanı kapattım fanla birlikte 20 derece olan sıcaklık şimdi 32 ye yükseldi. bunun bi sakıncası varmıdır? harddiski iyi soğutmak şart mı?
ŞART TABİİ NEDEN KAPATIYORSUN SEN O FANI ORADAN. MAZALLAH YANARSIN YANARR
benim kasada hiç fan yok ve hdd 3-4 senelik.bi problem olmuyor anlıyacağın.
32 derece olmasının çok da bi sakıncası yok bence.
walla benimki hep 40 larda geziniyo ne olur bilmiyom yanar heralde yakinda
İTFAİYE 110
herzmn elektronik iletimle ilgili seylerde soguk iyidir ne kdr soguk o kdr hızlı ... ne kdr sogutursan ısınmak ıcın o kdr cok hareket edicekler gibi dusun ... ya bu bilgisayar aynı ınsana benzio beyni var kalbi var
yav hic hdd nin onundeki fan cıkartilirimi cnm yane yansa allah kourusun bak kaçtan kaça cıkmış kendin diyosun hemen takı ver o fanı oraya aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
cok açma o ağzını aaa falan derken mazallah takı verirler oraya da bi fan! adam gibi cvp arıyorum arkadaşlar bi zahmet
Ben 49 abim 55 altina dusmuyor.
32 bence cok iyi hemde super
ya neden kapattın ki fanı ne gibi bi zararı var ... 20 derece olması super bısı bence bnm kasada 2 tane fan var dısarı ufleyen buna ragmen 28 derece fln sıcaklık .. bence tak sen o fanı hem harddiskide sogutursa hızlandırır cok olmasada ıse yarar
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo
Ben 49 abim 55 altina dusmuyor.
32 bence cok iyi hemde super
o nasıl bı sıcaklıktır ya heralde CPU sıcaklıgını yazmısın sen anakart devrelerı yanar bence o sıcaklıkta
fix 30 derece. fan ses yapmaya başladı biraz o yuzden kapattım. anladığım kadarıyla pek bi sakıncası yok tabi 20 derece olsa daha da sağlıklı olur ama napalım gece rahat uyumak için kapatmam gerek
o sorun bendede var ya cok ses yapıo ama ısın kotu yanı bende ses yapan PSU
psu nun sesini fanını değiştirerek çok çok aşağılara çektim. tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme