Şimdi Ara

harddiski iyi soğutmak şartmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddiskin önünde bulunan fanı kapattım fanla birlikte 20 derece olan sıcaklık şimdi 32 ye yükseldi. bunun bi sakıncası varmıdır? harddiski iyi soğutmak şart mı?

• ŞART TABİİ NEDEN KAPATIYORSUN SEN O FANI ORADAN. MAZALLAH YANARSIN YANARR
  • benim kasada hiç fan yok ve hdd 3-4 senelik.bi problem olmuyor anlıyacağın.
  • 32 derece olmasının çok da bi sakıncası yok bence.
  • walla benimki hep 40 larda geziniyo ne olur bilmiyom yanar heralde yakinda
  • İTFAİYE 110
  • herzmn elektronik iletimle ilgili seylerde soguk iyidir ne kdr soguk o kdr hızlı ... ne kdr sogutursan ısınmak ıcın o kdr cok hareket edicekler gibi dusun ... ya bu bilgisayar aynı ınsana benzio beyni var kalbi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav hic hdd nin onundeki fan cıkartilirimi cnm yane yansa allah kourusun bak kaçtan kaça cıkmış kendin diyosun hemen takı ver o fanı oraya aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
  • cok açma o ağzını aaa falan derken mazallah takı verirler oraya da bi fan! adam gibi cvp arıyorum arkadaşlar bi zahmet
  • Ben 49 abim 55 altina dusmuyor.

32 bence cok iyi hemde super
  • ya neden kapattın ki fanı ne gibi bi zararı var ... 20 derece olması super bısı bence bnm kasada 2 tane fan var dısarı ufleyen buna ragmen 28 derece fln sıcaklık .. bence tak sen o fanı hem harddiskide sogutursa hızlandırır cok olmasada ıse yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Ben 49 abim 55 altina dusmuyor.

32 bence cok iyi hemde super

o nasıl bı sıcaklıktır ya heralde CPU sıcaklıgını yazmısın sen anakart devrelerı yanar bence o sıcaklıkta
  • fix 30 derece. fan ses yapmaya başladı biraz o yuzden kapattım. anladığım kadarıyla pek bi sakıncası yok tabi 20 derece olsa daha da sağlıklı olur ama napalım gece rahat uyumak için kapatmam gerek
  • o sorun bendede var ya cok ses yapıo ama ısın kotu yanı bende ses yapan PSU
  • psu nun sesini fanını değiştirerek çok çok aşağılara çektim. tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.