Şimdi Ara

Harddisk yüzünden Windows 7 kilitlendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk SSD üzerinde Windows 7 işletim sistemi var.Normalde ben tek kullanıyordum .Fakat yer azlığından ve ubuntuyu da yüklemem gerektiğinden 250 GB HDD koydum sisteme 50 GB lık kısmı Ubuntu ya ayırdım kalanı da depolama alanı olarak kullanıyorum (NTFS formatı) .

Her şey güllük gülistanlık gidiyordu.Bu gece bi dizi izleyip yatayım istedim.Diziler başlarken benim IDM de indirme linki çıkıyor.IDM nin download klasörünü de HDD ye taşımıştım.Windows 7 kullanırken diğer HDD kullanılmıyor,normal olarak.Fakat dosya taşınırken HDD dden falan dönme sesleri geliyor.Her neyse ,tam video başladı , IDM indirme linki çıktı,tıklamadım ama yine de HDD aktif hale geldi,dönme sesi geldi ve o anda sistem kilitlendi.Ctrl-alt-del işe yaramadı.Restart attım , herhangi bir log bile yoktu minidump ta.Sizce sorun ne olabilir?

• Bu arada Event Viewer den kontrol ettim son hataları.Restart atmak zorunda kalmıştım sistem kilitlendiğinde.O andan önce yaklaşık 10 adet;

The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort6.

Hatası almışım.Bu durumu nasıl düzeltebilirim.Kabloda mı sorun yoksa driver da mı yoksa başka birşey mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.