Şimdi Ara

HARDDİSK sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VATAN BİLGİSAYARDAN 153 TL ye internet üzerinden harddisk almıştım kartla ilgili bi sıkıntıdan dolayı harddisk i alamadım ertesi gün mağazadan almaya gittiğimde ise sel felaketinden dolayı harddisk fiyatlarının uçtuğunu gördüm. forumdan almış olan arkadaşlardan satan var mı diye baktım tabi onlarda haklı olarak fiyatları baya yukarılara çekmişlerdi . benim 153 liraya alacağım harddiski açtığım alınık ilanında 350 tl ye bi arkadaş bana teklif etti. ve bi an düşündüm bu sene başında bi opel astra almıştım almanyada bi sel felaketi olsa :) opellerin fiyatını 60 m yapsalar 2011 modelini 30 m den alan insanlar bana gel sıfırı 60 m ama ben 50 m ye satabilirim sana mı diyecekler. tabi isteyen istediği ürünü istediği fiyata satabilir kimse karışamaz.

arkadaş ne gereği var sen ne demek istiyorsun neden yazdın diyenler siz de haklı olabilirsiniz.
    bu mesajımla ilgili iletmek istediğim şu marta kadar kimse ölüm kalım meselesi olmadığı sürece harddisk almasın ( tabi bu benim fikrim)

saygılarımla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle durumlarda fırsatçılar ortaya çıkıyor işte yapacak birşey yok.
  • vatan bilgisayardan ben de 153 TL ye disk aldım ama bakın başıma neler geldi.

http://forum.donanimhaber.com/m_54518231/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54712763
  • Hocam aynı dertten bende muzdaribim. 15 gündür harddisk bozuk dolayısıyla pc kullanılamaz halde. Sizce ne zamana gelir vatan computer 'a ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.