Şimdi Ara

Harddisk Problemi Acil Yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir harddiskime erişemiyordum,biçimlendirme istiyordu,sonunda dayanamadım biçimlendir dedim ama bu defa da biçimlendimedi..Nette araştırınca rastaldım 'bilgisayarım>Yönet>disk yönetimi'den birimi sil dedim,artık hiç göremiyorum harddiski. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

• Şimdi de 'windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı' uyarısı veriyor..Napmam lazım arkadaşlar ??
  • içindeki verileri kurtarmak istiyorsan r-studio indirip kurtarabilirsin. Eğer formatı tamamlayıp diski görmek istiyorsan partition magic tarzı bir program indirip onunla format atmayı deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyber

içindeki verileri kurtarmak istiyorsan r-studio indirip kurtarabilirsin. Eğer formatı tamamlayıp diski görmek istiyorsan partition magic tarzı bir program indirip onunla format atmayı deneyebilirsin.

hocam veri falan değil artık sadece harddiski görsem yeter..o programı tam bulamadım hep deneme sürümü var onla da olmuyor.başka bi program önerebilir misiniz? kurtulayım şu beladan ya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de bilgisayarımdan diskmyönetikine girdiğimde 'ayrılmamış' olarak görünüyor..Napmam gerek acaba bilen var mı ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.