Şimdi Ara

*-*-*-*-*-*Harddisk Kafa Atıyor*-*--*-*-*-*-*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düne evde ki bilgisayarı açtım bi süre sonra kitlendi ve hardiskteki kafanın nnnnnnggggg nggggg sesleri geliodu..reset attım tam boot edecekkken kafa takıldı gene aynı sesler gelio.. bunu ben nası kurtaracam içinde 1 yılın birikimi var şöle ikitane tekme atsam yerine gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 17 Mart 2005, 16:40:36 >

• başka bi harddiskten parça takarsan belki olur
  • Nası yani
  • ARKADAŞ!!!

Bu HDD ne marka ? veya kaç yıllık ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Düne evde ki bilgisayarı açtım bi süre sonra kitlendi ve hardiskteki kafanın nnnnnnggggg nggggg sesleri geliodu..reset attım tam boot edecekkken kafa takıldı gene aynı sesler gelio.. bunu ben nası kurtaracam içinde 1 yılın birikimi var şöle ikitane tekme atsam yerine gelirmi

benim eski hdd de aynısı oluyo,bi yerde takılıo ekran donuyo ve zııızt zııızt die ses gelio ufaktan.cıkarıp 2 sallıyorum düzelio

ciddiyim dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 17 Mart 2005, 18:12:14 >
  • baska bi sisteme slave olarak tak ve yedeklerını dıger bılgısayarın hdd ye al belliki hdd gidici...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Kafa Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

başka bi harddiskten parça takarsan belki olur

senin diskin ile ayni marka ve ayni model olan diskin parçasini bulup değiştirirsen belki düzelebilir ama kafa takilmasi zor parça değişimiyle kafa takilmasi düzeliyor mu bilmiyorum ama içinde bilgilerin warsa en kısa sürede almaya bak!!
  • garantisi varsa servise göndericen kafa atmis sanirim. Garanti yoksa ve dosyalarin cok onemli ise dosya kurtarmak icin cal1san prof. sirketler var onlarla baglantiya gec
  • bence yavas yavas vedalas. derhal baska bi hdd bul en önemli bilgilerini kurtar. sona da dua et. bi kac darbe ile bi kablo takıp cıkarmayla, bi tokatla düzelen hdd ler görmüştüm. ama garantiye gidenleri daha fazla gördüm.
    ha bu arada hdd Western Digital ise şimdiden vedalaş bi serisi vardı su an hatırlamıom kullanırken kafa atmaya başladıgını görmüştüm. bedava verseler WD kullanmam.

samsung rulezzz

• quote:

Düne evde ki bilgisayarı açtım bi süre sonra kitlendi ve hardiskteki kafanın nnnnnnggggg nggggg sesleri geliodu..reset attım tam boot edecekkken kafa takıldı gene aynı sesler gelio.. bunu ben nası kurtaracam içinde 1 yılın birikimi var şöle ikitane tekme atsam yerine gelirmi

Benzetmen Çok Güzel

• quote:

bendede 80 gb harddısk aynını yapıyor bilgisayar calısırken birden duruyor.bazen durmasa bile garip sesler cıkartıyor.duruyor tekrar calısıyor felam.o garip sesi cıkarınca sanki ben ciziliyor gibi oluyorum.4 aylık hdd ama garantiye göndermeye useniyorum.bu olay bi ara makinamda 3 harddısk 2 cd rom takılı iken ve cok sıcak bi havada ilk olarak basıma geldigaliba hdd cok ısınmıstı .soktugumde ates gibiydi
    şimdi aklı estikce yapıyor.bazen hiç acamıyorum.sallıyorum falan duzeliyor.dozelmesse boot kısmında kalıyor bilgisayarım.hdd yi sokuyorum biraz elimle kalp masajı yapıyorum(sallıyorum)bazen duzeliyor bazen duzelmiyor.yan olarak yere dik tuttugumda calısıyor.ama kafa atma olayı değil.kafa atma olayında cıkan ses hep birbirine benzer .benimkinde ses uzayıp kısalıyor.her zamanmı yapıyor, ısınıncamı yazmamısın.ısınınca yapıyosa üzerine bi ufak fan tak cok sorun alıyosa,ve harddiski iyi havalanacak sekilde bi yere koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vermineus -- 18 Mart 2005, 3:01:20 >

• Aynı marka bir harddisk satın alıp usta bir arkadaşa sabit diskin boardlarını değiştirtebilirsin. Satın almadan önce ikinci el satan bilgisayarcıları dolaşmakta fayda var.

Eğer harddiskinin garantisi dolmadıysa kafa vurduğu için sabit diskin yenisini isteyebilirsin.

Eğer harddisk çalışırsa yazılım olarak aşağıdakileri kullanabilirsin.

Filerecovery
    FinalDataStandard 2.0
    Ontrack Easy Recovery Pro 6 multilangue bootable
    Recover4all_professional
    RecoverMyFiles
    Tiramisu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferocity
    baska bi sisteme slave olarak tak ve yedeklerını dıger bılgısayarın hdd ye al belliki hdd gidici...

Evet bencede öyle yap. Yedeklerini al ve servise ver.
  • kardeş hdd ne elfatiha okuyup gömebilirsin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: friendly

kardeş hdd ne elfatiha okuyup gömebilirsin!

Fatiha demeden önce bilgilerini kurtarman gerekiyor. kafa atıyorsa başka bir HDD ile parça değiştirmen zor. çünkü HDDnin boardu değil kafası bozulmuş. içindeki bilgiler çok önemliyse kurtarman gerekiyorsahttp://www.arkadasbilgisayar.com/ buraya danışabilirsin.
  • Ustundeki YuvarLar Disk in Uzerine Bastirdigin Zaman Ses Gidiyor mu Eger OyLeyse vidaLAri Gevsemistir Herhan Cope Atmak Zorunda KaLabiLirsin KoLay GeLsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.