Şimdi Ara

Harddisk içeriğini Ssd'ye klonlamak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün sandisk 120 gb ssd plus aldım, format atmadan birebir işletim sisteminin olduğu diski ( 69 gb veri var tek parça halinde ) Ssd'ye nasıl klonlarım ? Baştan temiz kurulum en iyisi ama uğraşıcak zamanım hiç yok herşeyi baştan kur yükle.

http://tr.msi.com/product/motherboard/Z97-PC-Mate.html#hero-specification

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 20 Kasım 2015; 7:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • acronis ile kllonlayabileceğini düşünüyorum. hatırlayamadığım olay şu: örneğin 1 tb hddyi 2tb hdd'ye klonlayabiliyorsun. ,

şimdi 120 gb ssd'yi 1 tb hddye klonlarken sorun çıkma ihtimali var. tüm içeriğin 69 gb ise acronis ile bu işi halledebilirsin diye düşünüyorum.
    Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.