Şimdi Ara

HardDisk Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar size bır sorum olucak
    harddiski usb ıle pcye baglayınca ısık yanıyor ve ses gelıyor faket pc bır turlu görmuyor ne dısk yonetımnde nede baska yerde gözüküyor.
    2.olarak pc direk bagladım ıkıncı hdd olarak gorurum belki diye bu seferde pc acılmadı windows aılma ekranında kaldı
    sıze sorum ıse ses ve ısık yanıyor ıse ıcınde kı verılerımı kurtarabilir miyim ? yada kurtama sansım yuksek mı ona gore verı kurtarma yazılımı alıcam



  • muco04 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Diski dinleyerek motorun dönüp dönmediğini kontrol eder misiniz? Ayrıca diski düşürdünüz mü veya darbe vs. aldı mı?
    PC nin görmediği diski veri kurtarma yazılımı da görmeyecektir. PC açıkken diski bağlamayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde PC algılamazsa bios ayarlarında sata hot-swap kapalı olabilir.
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    merhaba ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım ses gelıyor donme oluyor pc kapalı ıken takınca pc acılmıyor yanı soyle soyleyım ı pcmde ıkı adet hdd var tekını depo olarak kullanıyorum depoyu sokup arızalı Hdd takınca pc okumuyor ama ses vs gelıyor suan ıcınde resımlerım fln vardı onları kurtarmak ıstedım ama aklım karıstı bır cok yerde okudum vıdeo ızledım aynı sorunu yasayan cok arkadas var onlara belkı ılham kaynagı olurum dıye dusundum yanıldım sanırım :D
  • muco04 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    HArd disklerle ilgili çok çeşitli arızalardan bahsedilebilir. Diskte anormal hiç bir durum farketmeseniz bile elektronik kartta veya okuyucu kafalarda problem olabilir.
    Veya disklerin kendi içerisinde çalışan programı olan firmware ile ilgili bir sorun olabilir. Özellikle Seagate marka disklerde firmware problemleri sık görülür.
  • hd_doctor kullanıcısına yanıt
    bunun ıcın ne yapmam gerek bır bılgınız var mı kurtarabılır mıyım ıcındekılerı yada kurtulursa ne kadara patlar bana
  • muco04 M kullanıcısına yanıt
    Arızalı hard disklerden veri okuyabilen özel donanım/yazılımlara ve bunları kullanabilecek bilgiye sahip olmanız gerekiyor.
    Sadece kendi diskiniz için bu yatırımı yapmak mantıksız olacağı için yapmanız gereken şey profesyonel kişilerden yardım almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.