Şimdi Ara

harddisk fiyatları ne zaman düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu harddisk fiyatları ne zaman düşer acaba

• daha düşmez.
    1 kere 1tb 100 tl iken alamadıysan ,bir daha zor .
  • işte o zamanlar hatta arkadaşa 2 tane aldık nerden bilim böle olcagını bilseydim bende alırdımm vatanda herşey yarın yüzde 25 indirim mi varmıs bilgi verirmiiniz benmi yanlış biliom eger öleyse yarına bi bakmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratinho

işte o zamanlar hatta arkadaşa 2 tane aldık nerden bilim böle olcagını bilseydim bende alırdımm vatanda herşey yarın yüzde 25 indirim mi varmıs bilgi verirmiiniz benmi yanlış biliom eger öleyse yarına bi bakmak gerek

1 tb hddler ortalama 200-210 lira şuan vatanda. evet %25 indirim var 31 mayıs boyunca
  • ucuz zamanında 500 gb iomega almıştım hafta başı servise gönderdim, verbatim 500 gb 3.0 usb göndermişler, bugün gittim aldım, içindekilerin gittiğine yanıyordum bir anda geçti acım :) Dolar bazlı zanedersem fiyatlar, sanırım bu sebeple ülkedeki cari açık artışının ciddi seviyede azalmasını beklemek zorundasınız malesef
  • yani 1tb lık harddiskler 25 indirim oldugu için 150 civarlarında felan dimi 170 gibi bişey dimi
  • indirimli fiyatı 200 kusur. normalde 230 kusurdu. çok fazla inmemiş gerçi ama ufak bir indirim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi harddiskimde bad sectör var ondan ötürü almak istiyom bu bad sector pc yi yavaşlatıyomuş forumlarda öle okudum sanırsam dogru
  • Bir tane 500 gb'lık vardı bozuldu (1 ay oldu olmadı.Garantiside yok).Şimdide elimde en son 1 tb'lık bozuluyor.Ben böyle kara bahtın... Yazmadan edemedim.1'liğin garantisi var bari.Şu anda zar zor yazıyorum kafa atıyor.Arada görmüyor.
  • bence de düşmez daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.