arkadaşlar bu harddisk fiyatları ne zaman düşer acaba
daha düşmez. 1 kere 1tb 100 tl iken alamadıysan ,bir daha zor .
işte o zamanlar hatta arkadaşa 2 tane aldık nerden bilim böle olcagını bilseydim bende alırdımm vatanda herşey yarın yüzde 25 indirim mi varmıs bilgi verirmiiniz benmi yanlış biliom eger öleyse yarına bi bakmak gerek
quote:
Orijinalden alıntı: muratinho
işte o zamanlar hatta arkadaşa 2 tane aldık nerden bilim böle olcagını bilseydim bende alırdımm vatanda herşey yarın yüzde 25 indirim mi varmıs bilgi verirmiiniz benmi yanlış biliom eger öleyse yarına bi bakmak gerek
1 tb hddler ortalama 200-210 lira şuan vatanda. evet %25 indirim var 31 mayıs boyunca
ucuz zamanında 500 gb iomega almıştım hafta başı servise gönderdim, verbatim 500 gb 3.0 usb göndermişler, bugün gittim aldım, içindekilerin gittiğine yanıyordum bir anda geçti acım :) Dolar bazlı zanedersem fiyatlar, sanırım bu sebeple ülkedeki cari açık artışının ciddi seviyede azalmasını beklemek zorundasınız malesef
yani 1tb lık harddiskler 25 indirim oldugu için 150 civarlarında felan dimi 170 gibi bişey dimi
indirimli fiyatı 200 kusur. normalde 230 kusurdu. çok fazla inmemiş gerçi ama ufak bir indirim var
kendi harddiskimde bad sectör var ondan ötürü almak istiyom bu bad sector pc yi yavaşlatıyomuş forumlarda öle okudum sanırsam dogru
Bir tane 500 gb'lık vardı bozuldu (1 ay oldu olmadı.Garantiside yok).Şimdide elimde en son 1 tb'lık bozuluyor.Ben böyle kara bahtın... Yazmadan edemedim.1'liğin garantisi var bari.Şu anda zar zor yazıyorum kafa atıyor.Arada görmüyor.
bence de düşmez daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme