Şimdi Ara

Harddisk fan gibi ses çıkarıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bilgisayarımı sessizleştirmek için Fsp 300 watt 12 fanlı psu, işlemci fanınıda 22 dB lik 1800 devir 8 cm fanla değiştirdim. Sistemde başka fanda yok. İlk zamanlar çok sessiz oldu. Ancak ses biraz artmaya başladı. Bu gün işlemci fanının devre dışı bırakıp, harddisk ve psu yu dinledim. Ses sanki (kesine yakın) harddiskten geliyor. Ben harddiskten tıkırtılar dışında bir ses gelmez sanıyordum. Duyduğum ses fan sesine benziyor. Psu ise çok sessiz sizler ne dersiniz?

Not:sistem p3-750

• bende bir hardisk var , bırak fanı traktör gibi ses çıkarıyor.
    hardisk ki ilk takmamıştım sistemi ikinci el almıştım hiç fan yok üzerinde p3 ve ben çalişmıyor diye nerdeyse atıyordum . meyer hiç ses çıkarmiyormüş. süper dedim ama hardiski takana kadar. bir ses bir ses aman allahım.
    benim yeni bilgisayarda bitane 200 gb samsung var oda fan gibi ses çıkarıyor. korkma dönüş hızları artıgı için böyle olu.
    3.5 inç kutular var ona koyup cd yuvasına oturtturuyosun demir sogutucularıda var içinde , hiç ses çıkarmıyor.
    sana bunu önerebilirim. sesten çok rahatsiz san. 35 ytl mi ne fiyatlarıda

saygılar
  • muhtemelen hdd nin kasayla temasından dolayı çıkan titreşim sesi rahatsız ediyordur seni.
    hdd yi 5.25 lik yere vidalamadan lastikle kızaklaman/asman lazım, konuyla ilgili bir kaç post vardı forumda.
    kolay gelsin
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım notbook harddiskleri sessiz çalışıyor. Bu harddisleri bir adaptörle filan kasaya takmak mümküm değil midir?

ikincisi samsungların sessiz olduğu söyleniyor. Bunlardan alıp. lastikle 5.25 yuvasına asılsa gerçekten sessiz olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

muhtemelen hdd nin kasayla temasından dolayı çıkan titreşim sesi rahatsız ediyordur seni.
    hdd yi 5.25 lik yere vidalamadan lastikle kızaklaman/asman lazım, konuyla ilgili bir kaç post vardı forumda.
    kolay gelsin

+1
    bu konuda birkaç resim bulursun forumda,
    bi arama yaptır "sessiz HDD" diye.
    bir sürü yöntem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

muhtemelen hdd nin kasayla temasından dolayı çıkan titreşim sesi rahatsız ediyordur seni.
    kolay gelsin

+1
    olay tek kelime ile budur!

uygula gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.