Şimdi Ara

Hardcore Henry (2015) | Sharlto Copley - Tim Roth - Haley Bennett (FPS Oyunseverlerine Duyurulur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ilya Naishuller'ın yapımcı, oyuncu ve yönetmen olarak adeta tek başına hayat verdiği Hardcore, sinemada daha önce bu seviyede hiç denenmemiş bir yaklaşımla filmin tüm perspektifini aksiyon kameraları ile filmin ana karakterinin gözünden perdeye yansıtıyor. 40. Toronto Film Festivali kapsamında da gösterilen filmle adeta bir FPS (first person shooter: birinci şahıs nişancı/olayların birinci tekil şahsın gözünden gözükmesi) oyununun içine dahil oluyoruz. Bol aksiyon içermesinin yanında bilim-kurgu türünden de izler taşıyacak olan filmde öldükten sonra bir cyborg olarak hayata döndürülen Henry’nin hikâyesi anlatılacak. Olayları onun gözünden izleyeceğimiz karakterin karısı kaçırılır. İngiltere vatandaşı olan Henry, hiç bilmediği bir şehir olan Moskova’da, telekinetik güçlere sahip bir psikopatın kaçırdığı karısını kurtarmaya çalışır. Burada Jimmy dışında herkes, Henry’nin ölmesini istemektedir.

http://altyazi.org/sub/m/51470/Hardcore.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Mart 2017; 1:19:55 >

• sahneleride fps

şaka maka fragmana bakmdan önce iyi olur diyodum ama fragmanı izlemye zar zor dayandım. ben pek beğenmedim açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

sahneleride fps

şaka maka fragmana bakmdan önce iyi olur diyodum ama fragmanı izlemye zar zor dayandım. ben pek beğenmedim açıkçası

FPS ve aksiyon bir arada. Birincil kişiden o aksiyonu yaşıyoruz işte ne güzel. Kullanılan kamera tipi ve kameranın sürekli sallanması uzun vadede rahatsız edici olabilir tabi buna bir şey diyemem. Ekşi'de filmdeki kameranını sürekli sallanması olayının baş ağrısı yaptığını söyleyenler vardı. Ama bence her insanda aynı etkiyi göstermez. Zira 3D filmler için de aynısını söyleyenler oluyordu, bende baş ağrısı filan olmadı. Tabi gerek hızlı aksiyon sahneleri, gerek kameranın sallanması, gerekse kamera tipi gözleri biraz yorabilir ama film çok da uzun görünmedi gözüme sadece 96 dakika, bence dayanılabilir uzunlukta.

Bu arada Hardcore.Henry.2016.HC.720p.HDRip.X264.AC3-EVO sürümü mevcut, şu ana kadar rastladığım en iyi kalitede gibi duruyor, tabi altyazı yok maalesef. İndirdim altyazı bekliyorum. Gerçi pek de diyalog yok veya kafa karıştırıcı bir diyalog.

• Filmi az önce izledik de. Şiddetin dozunu epey ayarsız yapmışlar. Gerçi biraz olayı da orada. Baştan sona yüksek bir aksiyon söz konusu. Bir yerden sonra olayların benzeri tekrarlandığı için biraz sıkabiliyor ama neyse ki film çok uzun değil. Oyun severlerin özellikle de fps oyunlarını sevenlerin daha çok seveceği aşikar. Zira filmi izlerken oyun oynuyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Adam kafalarına sıkarken kendimi COD oynar gibi hissediyordum. Araç kullanırken Far Cry, araçları havaya uçurup ateşe verirken tekmelerken GTA SA, binalara tırmanırken Mirror's Edge, son sahne ise bildiğin POP T2T boss'u olmuş. Kameranın çok sallanması dışında fena olmamış. Bu arada çıplaklık da epey fazla ve epey fazla argo-küfür mevcut. Aile içinde pek izlenecek cinsten değil.

Müzikleri ise hiç fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Haziran 2016; 7:01:41 >
  • Kamera sallanması gözlerimi yordu. Nasıl 2 saat dayandım anlamadım. 5 dk da birisi çıkıyor "gel sana yardım edeyim, bütün sırlarına çözüm olacak" diyor. 2 dk sonrada ölüyor. Filmin sonuna kadarda böyle gidiyor. Aksiyon, kan,
    vahşet had safada.
  • Filmin tanıtımını mart ayında Phuket'de sinemada görmüştüm. Ülkemize de gelir diye bekledim. Ama ne yazık ki gelmedi. 4DX olarak müthiş bir deneyim olabilirdi.
  • Film ilk baslarda icine cekiyor ama bir noktadan sonra kabak tadi veriyor.yine de izlenmesi gereken bir yapim olmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • film aksiyondan geçilmiyor ama bir süre sonra sıkıyor nedense, sonunu zor getirdim. yine de farklı bir film yapmışlar.
  • Bu filmi izleyip bana pm den izlediğini söyleyene en iyi filmelrin olduğu büyük bir liste atıcam pm den. Hadi bakalım izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Bu filmi izleyip bana pm den izlediğini söyleyene en iyi filmelrin olduğu büyük bir liste atıcam pm den. Hadi bakalım izleyin

O zaman PM

• Zor izledim ama değdi, epey güzel film. Kamerası başımı ağrıttı valla.
  • Mide bulantısı, baş ağrısı garantili tek film.
  • Bu filmde başı ağrısı ya da mide bulantısı sorununu yaşamayan bir ben varım galiba. İlginç. İyi ki yapım 96 dk'ymış, yoksa halimiz nice olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.