Arkadaşlar hard diskim 500 gb sandisk daha 1 ay oldu alalı ama bu sıralar her nedense çık tıss diye ses geliyor donuyor ve sonra geliyor. Eğer arka planda müzik falan çalarsa müzik gibi şeyler devam ediyor. fakat hiçbirşey yapamıyorsun sonra geliyor işte Sebebi nedir sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
Harddisk Taşınabilirmi Yoksa Normal 3.5 Harddisk Mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: XxuzmanxX
Harddisk Taşınabilirmi Yoksa Normal 3.5 Harddisk Mi ?
Taşınılabilir değil 3,5
Diskte Bad Sectör Vardır Yada Blocktan Ayrılmıştır Disk Yalpalanıyodur..Diskin Garantisi Varsa Gönder Yda Yeni Bi Disk Al Sıkıntı Yapar Geçmiş Olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: XxuzmanxX
Diskte Bad Sectör Vardır Yada Blocktan Ayrılmıştır Disk Yalpalanıyodur..Diskin Garantisi Varsa Gönder Yda Yeni Bi Disk Al Sıkıntı Yapar Geçmiş Olsun..
İşe bak Zaten ilk aldığım gün bozuk çıkmıştı garantiye verdim bunu verdiler bu seferde... neyse kabul bari etseler Yardımlarınız için teşekkür ederim.
2.güncelleme bad sector olduğunu zannetmiyorum. Power supply'dan şüphe etmeye başladım bence düşük olduğu için olabilirmi? İşte sistemim intel dual core e6600 3.06 ghz 1 gb ram ati hd 4670 1 gb 500 gb seagate hard disk 280 watt power supply Bİlgisayarı zorladığım zaman bu ses geliyor. Sizce power suply'dan olabilirmi?
boşa uğraşma hardisk bozulmuş.Ver yenisi gelsin hardisk te toshiba yada samsung tan başkası yalan alırken bu markaları alacaksın....
Hard disk sentinal çok yabancı geldi pek anlamadım Bende HDtune ile tarattım normal bir şekilde işte sonuç.
Yardım edebilecek?
quote:
Orijinalden alıntı: Blutarch Mann
2.güncelleme bad sector olduğunu zannetmiyorum. Power supply'dan şüphe etmeye başladım bence düşük olduğu için olabilirmi? İşte sistemim intel dual core e6600 3.06 ghz 1 gb ram ati hd 4670 1 gb 500 gb seagate hard disk 280 watt power supply Bİlgisayarı zorladığım zaman bu ses geliyor. Sizce power suply'dan olabilirmi?
280 watt mı gerçekten yoksa yanlış mı yazdın?? eğer gerçekten 280 ise başta harddisklerin olmak üzere tüm bileşenlerin ciddi tehlike altında. o sisteme en az 400 watt gerekir. yıllar önce p4 2.8 ati960pro bi tanecik 120lik sata hdd ve dvd writer olan sistemde 300 watt varken bile güç kesme vb.. sorunlar yaşıyodum. 350ye çıkınca düzelmişti. bi an önce psu değiştirmen gerek. firmaya da 280lik psu kullanıyorum dersen yüksek ihtimal garanti dışı kalır.
not:300watt altındaki psular p2 p3 ve eski celeronlar için kullanılıyo sadece. yani o zamanlara ait dergi vs.. bulursan bileşenlere bak. o dönemlerde kaldı 300 altı. 300-400 arası da p4ler için. not2: yukardaki not sadece basit bi genelleme. bunun dışında çıkılamaz diye bişey kesinlikle yok. sadece en yaygın kullanım alanları ve şekillerini belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: kaaann
quote:
Orijinalden alıntı: Blutarch Mann
280 watt mı gerçekten yoksa yanlış mı yazdın?? eğer gerçekten 280 ise başta harddisklerin olmak üzere tüm bileşenlerin ciddi tehlike altında. o sisteme en az 400 watt gerekir. yıllar önce p4 2.8 ati960pro bi tanecik 120lik sata hdd ve dvd writer olan sistemde 300 watt varken bile güç kesme vb.. sorunlar yaşıyodum. 350ye çıkınca düzelmişti. bi an önce psu değiştirmen gerek. firmaya da 280lik psu kullanıyorum dersen yüksek ihtimal garanti dışı kalır.
not:300watt altındaki psular p2 p3 ve eski celeronlar için kullanılıyo sadece. yani o zamanlara ait dergi vs.. bulursan bileşenlere bak. o dönemlerde kaldı 300 altı. 300-400 arası da p4ler için. not2: yukardaki not sadece basit bi genelleme. bunun dışında çıkılamaz diye bişey kesinlikle yok. sadece en yaygın kullanım alanları ve şekillerini belirttim.
Oha Vaybe demek bu yüzden Hard disk almadan önce bile ne zaman ati'Nin driverlerini kursam hemen bilgisayar yavaşlıyor ve daha kötü oluyor kurmadğım haline göre demek çok güç tekettiği için Yardımlarınız için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme