Şimdi Ara

Hard Disk de BIOS Hatası: SMART Status Bad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC i acarken, biosdan boyle bir error veriyor ancak isletim sistemini gayet guzel acıyor....

Primary Master Hard Disk SMART Status Bad....

Hard diskde gercekten bir problem mi var anlıyamadım. Low Level format attım....Bad sectorleri kontrol ettim fln ama pek de bisi gozukmuyor. Bu arada,

Samsung 40GB IDE harddisk...

Tesekkurler....

Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • HDD SMART destekliyor olmalı cunku eskiden beri aynı anakartla calısıyor...bu low level formattan sonra oldu...
  • *HDD S.M.A.R.T. Capability: Olası disk hatalarına karşı bir analiz ve raporlama sistemidir. Bu özelliğin kullanılabilmesi için diskin S.M.A.R.T. (Self-Monitoring Analysis and Reporting) özelliğine sahip olması ve S.M.A.R.T. uyarı mesajlarını gösterebilecek bir yazılım gerekir. Default olarak Disabled konumda gelir.
    *alıntı

Hdd niz destekliyorsa vede hata veriyorsa ilgili markanın sistesinden yeniden yapılandırılıp sitem kurmanız doğru olur.

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.