Şimdi Ara

Hard Disk Biçimlendirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam Harddiskime fotoğraf atarken bilgisayar ısınıp aniden yeniden başladı ve artık hdd açılmıyor biçimlendirmen gerekiyor diyor
    İçindeki dosyalar çok önemli yedeğide yok yeni format atmıştım bilgisayarıma

Bunu Nasıl Çözeceğiz? Lütfen Yardımcı Olun...

Şimdiden Teşekkürler

iomega HDD
    RAW 286 GB

• Yok mu yardımcı olabilecek biri?
  • ?
  • Üstüne hiç bir şey yazmadıysan %100e kadar kurtarma şansın var. Tahrip olan disk dışında bir diske sağlam bir kurtarma programı kurup kurtardığın verilerini de yine tahrip olan diskinden başka bir diske aktarman lazım. Sonra biçimlendirme işlemini yapıp tekrar kullanabilirsin.
    İlk önce biçimlendirsen de verilerini kurtarman mümkün ancak en iyisi sıcağı sıcağına kurtarmak.
  • kurtarma işlemi için program vs varmı ? ve kurtarma işleminde verileri kaybetme riski varmı? şimdiden teşekkürler
  • Çözümü buldum !

İlk önce başlattan komut satırını açıyoruz

Sonra chkdsk X: /f (X=Yerine onarmak istediğimiz hard diskin harfini yazıyoruz Örneğin; C,D,F...)

İşlemlerin hepsi tamamlandıktan sonra sorun kalmadı bende mükemmel biçimde çalışıyor harici hard diskim

• Kardeşim gerçekten hayat kurtardın. Koskoca nette bir senin verdiğin örnek işe yaradı.

Teşekkür ediyorum... Akşam akşam hayır duası aldın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim de öyle oldu yukardaki yöntemi kullandım ama olmadı eksik bir şey mi yaptım bilmiyorum:/
  • Lütfen ya :(
  • Seninki yanmış olabilir pc ciye götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben yapamadım daha doğru anlamadım :/ programı izah eder misiniz?
  • Hard disk in özelliklerine gir ordan disk birleştirme falan yazar orda disk denetleme var onu yap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noskurt arkadaş ya belki kafanızı şişirdim ama böyle daha açık anlatsanız ??
    :/
  • agnaday3 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hayatımı kurtardınız :)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.