Şimdi Ara

Hard Disk Ariza Tespit Programi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Internette farkli farkli sitelerde arastirma yapmama ragmen istedigim gibi bir Hdd Analiz programi bulamadim.Benim istedigim sey sadece elimde bulunan SATA yada IDE diskin gercekten arizali olup olmadigini gösteren bir program.Sizlerde biliyorsunuz ki arizali bir diske hizli format atilarakta isletim sistemi kurulabiliyor,fakat devaminda isletim sisteminde yavaslama ve uygulamalarda hata mesajlari seklinde sorunlarla karsilasabiliyoruz.Öyle bir yazilim olmali ki verdigi sonuc degerleri ile evet bu disk arizali diyebilmeliyiz.Analiz sonucunda verdigi degerlerden birsey anlamadigim yazilim sanirim isime yaramayacaktir.Yada verdigi sonuctan kolayca anlasilir olmasi gerekiyor.Tamam bu disk arizali ya da degil seklinde.Eminim benim gibi bu sorunla karsilasan arkadaslar vardir.Degerli bilgilerini ve yardimlarini benimle paylasan arkadaslara simdiden tesekkürler.

• Selam
    Sitede bu tür başlıklar veya konular o kadar çok ki, inanamazsınız.
    Size HD Tune(kapsamlı test programı) ve ATTO Bench(Hız testi programı) programlarını tavsiye ederim.
    Kolay gelsin..
  • hd tune yaılımı bu isteklerin tamamını karşılayan bi yazılımdır
  • ilginizi esirgemediginiz icin tesekkür ederim.HD Tune hakkinda, resimli anlatim sekliyle birkac siteyi gezerek bilgi alma sansim oldu.Oldukca basit ve kullanisli bir program izlenimi verdi.Konu acilmisken sizlere sormak istedigim son bir soru olacak.Bu yelpazeyi biraz daha genisletip Ram,Cpu ve Anakart bilesenleri hakkinda'da bana bu ürünlerin saglikli calisip calismadigi hakkinda bilgi verecek tek bir yazilim ( paket yazilim ) önerebilir misiniz?Saygilarimla.
  • ashampoo winoptimizer 9 kendim kullaniyorum. Her turlu yazilim dahil
  • hd tune bence de en güzeli ve hızlı bir şekilde sonuç alınabiliyor. daha fazla bilgi ve kullanımı aşağıdaki linkte mevcut incele istersenhttp://kutahyatamircisi.com/genel/harddisk-ariza-tespiti-ve-cozumler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.