Şimdi Ara

Harçlık avansın geçici olarak kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENC BANKKART HARCLIK AVANS limitiniz 7 EKIM a kadar gecici olarak kullanima KAPALI olacak, 7 EKIM da yeniden acilacaktir. Bilgilerinize sunariz.
    Geçen ay da eylül için aynı mesaj gelmişti. Yaz boyunca kredimi çekmedim o yüzden diye düşünmüştüm. Paramı çektim bugün henüz çekmemiştim her ay aynı mesaj gelecek mi şimdi? Gelmemesi için ne yapmalıyım aynı mesajı alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana da ayni mesaj geldi kredi almak istemeyip birakan olursa ya da universiteden ayrilan olursa diye bir tedbir
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

bana da ayni mesaj geldi kredi almak istemeyip birakan olursa ya da universiteden ayrilan olursa diye bir tedbir

Konuyu açtıktan sonra buldum ne olduğunu. Teşekkür ederim iki aydır geliyor anlamamıştım.

• 7 ekim kredi paramı aldım 280 TL olarak. Mesaj olarak hala harçlık avansınız bulunmamaktadır diyor. Başlayacam böyle işe !
  • bi bilgisi olan bilgilendirsin harçlık avans nerede
  • soruyu daha açık yazabilir misin ?
  • harçlık avanslar yatmamış kısaca neden yatmamış merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım mesai saatleri falan diye yatırmamışlardır. Öğlene kadar düzelmezse fenalardayım.. Sizin harçlık avansınız kesilmiş miydi ?
  • bana gelen msj 7sinde açılacaktı atm yakındı baktım yatmamış harçlık avansım aynen bende fenalardayım
  • Dediğim gibi mesai saatleri denilen zımbırtı içerisinde halletmeleri lazım. Umarım yaparlar. Hakkınıda aratmıyor bu şerefsizler.
  • ATM yalama oldu yatan var mı?

Yeni tel alcam alamıom
  • Hesaba bakmadım ama böyle bir mesaj geldi bugün "GENC BANKKART ile alisverislerde faizsiz/masrafsiz kullanmak uzere 250 TL lik HARCLIK AVANS limitiniz yeniden kullanima acilmistir. Keyifli alisverisler"

• Harçlık avanstan 50 TL kaldı sadece. Paranın köküne kibrit suyu arkadaş ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.