Bildirim
Harcamalar karta yansımıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam yansımıyor diye boyuna harcama yapma aman haberin olsun
Yapı Kredi Play kart almıştım bende. Gün boyunca yaptığım harcamalar 2 gün sonra yansıdı hesaba.Bi ara düşünmüştüm acaba açık mı var yardırsam mı diye ama iyi ki yapmamışım -
Provizyonda bekliyor olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam Yansimayinca birkaç kez iptal ettim ve tekrar söyledim ama yine düşmeyince bıraktım öyle
Biraz baktım da provizyondaki işlemleri gösteren yeri ya bulamadım ya da banka göstermiyor. Büyük ihtimalle açık provizyondadir fakat bu olay sadece kredi kartlarında olmuyor muydu?
limitten anında düşer, limiti kontrol edersen görürsün -
Banka kartı ile ödeme yaptım, içindeki para miktarında bir değişiklik olmadı.
-ye girmistim bir sonraki ay 20 tl fazla yatmisti sonra alindi mi ne oldu bilmiyorum
Yukarı
limitin düşüyordur. Harcama provizyonda kalıyordur 1-2 güne gelir. Merak etme bankalrdan kaçamazsın -
Bende de AppStore'dan alisveris yaptigimda yansimamisti. Obur gun 300 liralik bir sey alacaktim ATM'den parayi yukledim eve geldim baktim Apple direkt hortumu baglamis 1.2 lira eksik yuzunden o yolu tekrar tepmistim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X