Şimdi Ara

Harcamalar karta yansımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genç bankkart ile internet üzerinden iki farklı yerden alışveriş yaptım yine de hesaba yansımadı, başına böyle bir şey gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yansımıyor diye boyuna harcama yapma aman haberin olsun

Yapı Kredi Play kart almıştım bende. Gün boyunca yaptığım harcamalar 2 gün sonra yansıdı hesaba.Bi ara düşünmüştüm acaba açık mı var yardırsam mı diye ama iyi ki yapmamışım
  • Provizyonda bekliyor olabilir

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Yansimayinca birkaç kez iptal ettim ve tekrar söyledim ama yine düşmeyince bıraktım öyle

• qua1912 kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım da provizyondaki işlemleri gösteren yeri ya bulamadım ya da banka göstermiyor. Büyük ihtimalle açık provizyondadir fakat bu olay sadece kredi kartlarında olmuyor muydu?

• limitten anında düşer, limiti kontrol edersen görürsün
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Banka kartı ile ödeme yaptım, içindeki para miktarında bir değişiklik olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -ye girmistim bir sonraki ay 20 tl fazla yatmisti sonra alindi mi ne oldu bilmiyorum

• Yukarı

• limitin düşüyordur. Harcama provizyonda kalıyordur 1-2 güne gelir. Merak etme bankalrdan kaçamazsın
  • Bende de AppStore'dan alisveris yaptigimda yansimamisti. Obur gun 300 liralik bir sey alacaktim ATM'den parayi yukledim eve geldim baktim Apple direkt hortumu baglamis 1.2 lira eksik yuzunden o yolu tekrar tepmistim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.