Şimdi Ara

Harcadığımız Paranın Havaya gitmesi.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese Merhaba

    Aklıma takılan birşey oldu yaklaşık 3 yıl önce Private server olan VipSro oynuyordum o zamanın parasıyla 150-200 tl gibi bir rakam harcayıp oldukça sağlam bir karakter yaptım oyunda oldukça güzel işler başardım. Sonrasında oyuna ara verdim ara vermeden önce 14Dg silah ve itemler vardı. Bugün tekrardan oyuna girdim keşke girmez olaydım sinirlerim bozuldu resmen 14DG yerine 15 DG gelmiş tüm kıyafetler ve silahlar tüm itemler değersiz olmuş. Tekrardan başlasam şu anda dahada fazla para harcamam gerek ve harcadığım takdirde aynı olayın tekrarlanmayacağına dair garantiside yok.
    Şimdi sorum şu bu server sahibinin yaptığı oyunu kendi isteğine göre değiştirip ödenen paraları değersizleştirerek haksız kazanç elde etmek olduğunu düşünüyorum. Doğru ve yasal bir durummu ? sadece ben değil benim gibi başkalarıda var. Bu olay ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.







  • Şimdi öncelikle pvp server sahibi size itemlerin 14dg'den fazla yükseltilemeceğinin garantisini mi verdi? isroda da diğer pvp serverlarında da 15dg gelmiş durumda kaç yıl önce bırakmışsınız oyunu hala aynı kalacak hali yok oyunun. Ayrıca pvp oynuyorsunuz yani ortada doğru veya yasal mı gibi sorular sormak komik :)
  • Çoğu server gibi fişi çekselerdi ne yapacaktınız? Resmi hak sahibi bile karakterini silebilir. Sözleşmede bütün herşey benimdir siz sadece kullanırsınız istediğim zaman serverin fişini çekerim diyor siz de kabul edip başlıyorsunuz oyuna.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyuna yenilik gelmezsede, sakin sıkıcılıktan şikayet ediliyor o zamanda
  • Pvp servera para harcanmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.