Şimdi Ara

Harç için destek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çaresiz kalmasam buraya yazmadım şuan çok zor durumdayım elimden birşey gelmiyor elimde satabiliceğim bir hesap makinası Casio FX-7400 birdewww.efesozluk.com domainim var kimin ne kadar işine yarar bilmiyorum ama şuan harç ödüyemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conk83 -- 16 Eylül 2011; 11:48:17 >

• yukarı inşallah yardımcı olur birileri
  • Domaine 500TL veririm.
    Şaka tabii.
  • umarım:(
  • :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Domaine 500TL veririm.
    Şaka tabii.

Şakaymış arkadaşlar :( Şakaymış arkadaşlar :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu disindan birsey bekleme 2. El bolumune acarsan yardim konunu daha fazla sansin olur buraya gore.
  • sağ ol kardeşim
  • bende ödeyemeyecektim ama yazın boş durmaım çalıştım kaç senedir boğazımdan keserim kardeş bu işşler böle mezun olana kadar milletle kendini bir tutmıcaksın .Tam ot gıbı yaşıyorum 3 yıldır üni bitsin ozaman hayatın ...cam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

bende ödeyemeyecektim ama yazın boş durmaım çalıştım kaç senedir boğazımdan keserim kardeş bu işşler böle mezun olana kadar milletle kendini bir tutmıcaksın .Tam ot gıbı yaşıyorum 3 yıldır üni bitsin ozaman hayatın ...cam.

Haklısın Kardeşim Sende ama durum bildiğin gibi değil şuan Borca yapmaya bile razıyım ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conk83

quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

bende ödeyemeyecektim ama yazın boş durmaım çalıştım kaç senedir boğazımdan keserim kardeş bu işşler böle mezun olana kadar milletle kendini bir tutmıcaksın .Tam ot gıbı yaşıyorum 3 yıldır üni bitsin ozaman hayatın ...cam.

Haklısın Kardeşim Sende ama durum bildiğin gibi değil şuan Borca yapmaya bile razıyım ama yok.

allah yardımcın olsun okul başlangıcları hep sıkıntılıdır ben pazartesi 430 tl harc yatıcam 500 tl param var ve inana bana ilk ay için toplamda sadece 70 tl kalıyo ne yapacam ne edecem şaşırmış durumdayım:s bence ailenden birinden iste bu seferlik alttan al.

• Şuanda buraya anlaşılan o ki bir bilgisayardan bağlanıyorsun.O bilgisayarını sat?
  • Allah yardımcın olsun kardeşim
  • Herkesten Allah razı olsun internet cafeden bağlandım kendinize iyi bakın seneye devam ederim sağlık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.