Bildirim
hararet sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hava almak için özel vidalı yerler vardır.Sistemi inceledinizmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Compacterzurum
hava almak için özel vidalı yerler vardır.Sistemi inceledinizmi?
baktım göremedim. genleşme kabı hariç hiç bi yerde kapak vida vana falan hiç bişey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: elektrokur
quote:
baktım göremedim. genleşme kabı hariç hiç bi yerde kapak vida vana falan hiç bişey yok
mutlaka olmalı,olmak zorunda.Göremediğiniz arka kısımlarda kalmış olmalı dikkatli inceleyin.Termostadın yakınlarında olabilir.Hava olduğunu nereden anladınız ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: elektrokur
quote:
baktım göremedim. genleşme kabı hariç hiç bi yerde kapak vida vana falan hiç bişey yok
mutlaka olmalı,olmak zorunda.Göremediğiniz arka kısımlarda kalmış olmalı dikkatli inceleyin.Termostadın yakınlarında olabilir.Hava olduğunu nereden anladınız ?
aracım bi türlü yeterli sıcaklığa ulaşmıyor termostat arızalı değil egr iptali yaparken su boşalmıştı tekrar su doldurdum sonrasında bu sorun başladı
-
opelden anlayan bir usta 10 liraya halleder.Bence riske atmayın.Hava ciddi sıkıntılara sebebiyet verebilir.Geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X