Şimdi Ara

HARARET SONRASINDA KALKISLARDA SALLANMA :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DUN AKSAM GEZERKEN ARABAM HARARET YAPTI SEHIR MERKEZINE UZAK OLDUĞIM ICIN ARABAYI EN YAKIN SERVIS YERINE GOTURENE KADAR BIRAZ YUKSEK HARARETTE VE DIKKATLICE GITTIM

AKSAMIN O SAATINDE ACIK BIR ELEKTRIKCI BULDUM ORDAKI ARAKADASLAR ARABANIN TERMOSTAST ACMADIĞINI SOYLEDILER TERMOSTADI SOKUP HORTUMU DIREK BAĞLADILAR

BUGUN SABAHDA MOTORCU BIR ARKADASIMIN YANINA GITTIM ALLAHTAN KORKTUĞUM SEY OLMAMIS , ARABA CONTA YAKMAMIS

AMA DUNKU HARARET BASLADIĞINDAN BERI ARABADA 1500 (+/- %10) DEVIR ARALIĞINDA OZELLIKLE 2 VITESDE ONE ARKAYA BI SALLAMA , SARSINTI GIBI BISEY OLUYOR DUNE KADAR BOYLE BIRSEY YOKTU

BOSTA IKEN GAZA UFAK UFAK BASIP CEKIYORUM AYAĞIMI 1. 2. DE BISEY YOK BI BAKMISSIN 3 SEFERDE MOTORDA NORMALIN DISINDA BI SALLANMA OLUYO

BU SORUNLAR NEDEN OLUR ACABA , HARARETLE ALAKALI OLABILIRMI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 29 Ekim 2009; 15:22:01 >

• Termostat sökülmeden önce de yapıyor muydu? Termostat yoksa motor ideal çalışma sıcaklığında çalışmaz. Böyle kullanmaya devam edilirise kurum da biriktirir, daha da kötü olabilir.

Yerinizde olsam yapılacak iki şey var. Mümkünse orjinal kaliteli yeni bir termostatı yerine koymak, ve hararet görmüş motor yağını her zamankine göre daha erken değiştirmek.

Yine devam edrse hiç olmazsa termostat değişkeni elenmiş olur.
  • termostat bozulmadan oncesınde yoktu hocam saten arabayı alalı bugun ıtıbarıyle 5. gunum oldu

bugun sabah ıse gıderken sarsıntı yapmadı hıc bı kac gun arabayı deneyım olması bı servıse gotureyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.