Şimdi Ara

HARARET PROBLEMİ LÜTFEN YARDIM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip edemiyordum.
    yaklaşık 3 ay önce 2007 model 12000 km de b2200 mazda kamyonet aldım ( pickup değil ) aldığım gün servise soktum hiçbir sıkıntısı yok dediler. lakin şuan araç 19000km de ve zırt pırt hararet yapıyor bakıyorum radyatör su eksiltiyor sürekli ilave artık bıktım 3 yaşındaki araç bu kadar arıza çıkarırsa ne olur diye. ve sonunda bi ustam bana dediki radyatörü komple boşalt içine bildiğimiz tornacıların kullandığı bor yağı dök 1 litre kadar. kalanını su ilave et ve kullan hem soğutma kapasiten artar hemde paslanmaya karşı motorunu korursun. sizce bir sıkıntı olurmu kullansam? kullanan arkadaşlara sordum adamların otobüslere kamyonlara bu uygulamayı yaptığını ve gayet sağlıklı olduğunu söylüyorlar sizlerinde yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

• ben senin yerinde olsam aracın su kaçırdığı yeri bulurum belki borulardan kelepçelerdense sıkarsın veya değşirsin düzelir radyatördensede içine at radyatör kurşun kalay karışımı bi madde var ondan bi kutu at sorun kalmaz eğer ki araban tabi su eksiltmeden hararet yapıyorsa
    14 yıl önce açıldı
    Garanti Sorunu Lütfen yardım!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.