Şimdi Ara

Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
11.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Mizan23 arkada?ym, Happy firma yetkilisinin bu soruna çözüm bulaca?yna inanyyorum. anla?ylan bizim durumumuzda olan ba?kalary da var.. bu ki?iler için bir çözüm yolu bulunabilir... en azindan happy firması bir kod olu?turup bize verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Ağustos 2014; 16:50:13 >
  • Sayyn firma yetkilisi buyurun buradan yakyn... resimde de görüldü?ü gibi 10 A?ustos tarihinde 2 adet kupon almy?tym ama SehirFirsati sitesinin verdi?i bilgiye göre sistemsel bir hata nedeniyle kupon kodu olu?turulamamy?. Ve bana söyledikleri ?u; ma?dur olmamam için ürün iptali ve para iadesi yapylaca?y söylendi. Asyl bu durumda ma?dur duruma dü?üyorum. benim aldy?ym 100/25 TL.lik kuponlar çoktan tükendi ve yeniden saty?a çykmayaca?yny söylediniz. O zaman bu sorunu çözün lütfen. Resimde göründü?ü gibi 2 adet 100/25 TL.lik kupon aldym ama kupon kodlary görünmüyor. Sabahtan verdi?iniz online@happy.com.tr mail adresine mesaj da gönderdim ancak onlar da benden kupon kodu istiyorlar. böyle saçma ?ey mi olur? ben diyorum kupon kodum görünmüyor, benden kupon no istiyorlar. bu sefer de kupon kodunuzu almak için sehir firsati ile görü?ün dediler.. Sehir firsati topu size atyyor, siz onlara atyyorsunuz.. o zaman bizim problemimizi kim çözecek? lütfen bu i?e bir çözüm bulunuz..
     Happy'de 25 TL İndirim (100 TL üzeri) + Ücretsiz Kargo

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konu hakkında Şehir Fırsatı ile görüşüp size özel mesaj yolu ile bilgi sağlayacağız.

İyi günler dileriz.
  • Önemli Açıklama

Değerli Müşterilerimizin Dikkatine,

Sehirfirsati.com sisteminde yaşanan teknik bir arızadan ötürü satın alınan kupon kodlarının bir kısmı sehirfirsati.com sitesinde görüntülenememektedir. Şikayetleriniz üzerine yaptığımız görüşmeler sonucunda, Eksik kupon kodları yeniden oluşturularak sisteme tanımlanacak ve daha sonra Happy.com.tr sitemize bizim tarafımızdan entegre edilecektir. Bu süreç içerisinde sehirfirsati.com müşterilerine bilgi verecektir. Yaşanan sorun en kısa sürede düzeltilecektir. Müşterilerimizin kuponlarının iptal edilmesi söz konusu değildir.
  • Happy.com.tr kullanıcısına yanıt
    kendi sitenizde kod vermeyip te şu komisyoner siteleri neden zengin edersiniz anlamış değilim
    bu forumda zaten sayfanın bir yerlerinde sizleri fark ediyoruz (o gülen kafa logosu dikkat çekici)
    ...
    işte o sitelerin hatası yüzünden herkes mağdur oluyor, kendi sitenizde kod dağıtsa idiniz, varsa bir sorun 5 dk
    demeden çözerdiniz
    ....
    bu kampanya geçti artık sonraki kampanyalarda daha risksiz yolu seçersiniz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 12 Ağustos 2014; 17:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy.com.tr

Merhaba,

Üye girişi yaparak kupon kodlarını denemenizi rica ediyoruz.

Dünde üye girişi yaparak denemiştim olmadı ama bugün gayet güzel çalışıyor.
    4 tane kod çalışıyor ,lakin 25 tl lik 1 tane kod için hata veriyor.
    Bunu nasıl çözecegiz.
  • benim kod halen aktif değil

@Happy.com.tr
  • İyi calismalar
    Farkli gunlerde vermis oldugum 31296 -- 31292 ---30824 nolu siparislerimin iceriginde 14, 6 ve 2 adet olmak uzere 22 adet urun bulunmaktadir. Dun itibariyle MNG Kargoya EL303892 gonderi koduyla yollamissiniz.
    Evde olmayaagimdan annemlerin adresine yolladigim urunlerle ilgili az once yaptigim gorusmede koli icerisinde sadece 30824 nolu siparsimin urunleri gelmis . 22 adet urunun sadece 6 u sanirim yollanmis olup hepsi yollanmis gozukmektedir. 1-2 adet eksik urun cikabilir ama bu kadar eksik urunu mazur karsilamak mumkun degil sonucta kargo suresince evde beklemek gerekmekte ve daha bir cok siparisim bulunmaktadir.
    Siparislerimle ilgili acil olarak kargo ile gorusmenizi unuttuysa eksik urunleri teslim etmesini ve konu hakkinda detayli bilgi talep wtmekteyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 13 Ağustos 2014; 12:26:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Kontrol edildikten sonra size e-posta aracılığı ile bilgi sağlanacaktır.

İyi günler dileriz.
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

"online@happy.com.tr" adresine mail atmanız halinde, sizinle hemen iletişime geçilecektir.

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy.com.tr -- 13 Ağustos 2014; 13:23:53 >
  • Verdiğim visko yatak siparisim sorunsuz olarak teslim edildi çok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy.com.tr

Merhaba,

Şikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Kontrol edildikten sonra size e-posta aracılığı ile bilgi sağlanacaktır.

İyi günler dileriz.

Sabah attim online@happy e mesaj ama donus olmadi adima cikmis kargoda yok yarinda yazliga gecicem mh yetkiliside yok halkla iliskilere yonlndiriyor basladik ugrasmaya o degil daha gelecek 4 ayri sipariste 30 a yakin urunum var

• necmierkek N kullanıcısına yanıt
    Değerli siparişiniz için teşekkür ederiz.

İyi günlerde kullanmanızı dileriz. :)
  • Dün size sorduğum soruyla ilgili çözüm üretilmedi ne yazık ki... Sehirfirsati.com'dan aldığım 2 adet 100/25 TL.lik kuponlar teknik bir hata nedeniyle oluşturulamamıştı... Dün müşteri hizmetleriniz ile yaptığımız yazışmada Kupon kodunuz en geç yarın aktif hale getirelecek şeklinde söz verilmişti..
    Ama dün size de özelden yazdığım gibi, Sehirfirsati.com sitesi aldığım indirim kuponunu iptal edip, para iadesini bile yapmış...

Edit: kodlar oluşturuldu, 1 adet sipariş verdim umarım sorunsuz şekilde ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Ağustos 2014; 17:18:20 >
  • Aktif çalışan 300/55 tl indirim kuponum var. 100/25 indirim kodu olupta takas yapmak isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 13 Ağustos 2014; 18:04:51 >
  • Kupon kullanarak verdiğim bebek bezi siparişini çok hızlı bir şekilde teslim ettiler. Gerçekten çok teşekkür ederim. Tabii stokta ürün kalmamıştı hemen tedarik edildiğini de belirtmek isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25/100 LÜK 2 tane kodum var, satabilirim aldığım fiyata arkadaşlar kullanmayacağım.

• Fiyatlar öyle bi ayarlanmışki ne alırsanız alın piyasa fiyatına düşüyor. Market nasıl bilmiyorum.

1 tane 55lik birtanede 25 lik indirim kodum var aldığım fiyattan verebilirim.
  • @happy.com.tr merhaba. 31294 sipariş numarası ile siparişimi verdim ancak ne gelen var ne giden. halen hazırlanıyor yazıyor. ne zamana hazır olur acaba?
  • 11/08/2014 tarihli 31211 numaralı siparişim hala hazırlanıyor. Ne zaman hazır olur acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.