Şimdi Ara

Hapkido (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avorlair

4 ay önce kick boksa gitmeye karar verdim ve hala devam ediyorum usta :)

Başlayacak arkadaşlar için yorumlar mısın?Bende aikidoya gitmiştim,aynı sebeplerden birazda sıkıldım bıraktım.Karşındaki herif senden güçlüyse kavga etmeyi bilmese bile seni alıyor savunma olayı hikaye oluyor.Kick box'un antrenmanları felan nasıl?Ben hem olduğumdan daha fazla fit,kondisyon sahibi olmak hemde kendimi korumayı tam anlamıyla bilmeyi istiyorum.Aydınlatır mısın biraz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

Başlayacak arkadaşlar için yorumlar mısın?Bende aikidoya gitmiştim,aynı sebeplerden birazda sıkıldım bıraktım.Karşındaki herif senden güçlüyse kavga etmeyi bilmese bile seni alıyor savunma olayı hikaye oluyor.Kick box'un antrenmanları felan nasıl?Ben hem olduğumdan daha fazla fit,kondisyon sahibi olmak hemde kendimi korumayı tam anlamıyla bilmeyi istiyorum.Aydınlatır mısın biraz?

usta sana şunu söyleyim, kick boksta kendime geldim, gerçek anlamda kendini korumayı öğreniyorsun, 5 ay aikidoya gittim kondisyon mondisyon hak getire mahvoldum tek iyi yanı bıçaklı ve sopalı salırılara karşı iyi oluyorsun ve kick boksta antrenmandan sonra arkadaşlarla maç yaparken blokları baya iyi yapıyorum eklemlerden blok yapıyorum avantaj sağlıyor bana, tekmelerim yeni yeni oturdu vuruşlarım 2-3 ayda baya düzeldi, antrenmanlar yorucu oluyor ve felaket kondisyon sağlıyor dinç kalıyorsun öyle milletin korktuğu gibi biyerime bişey olur falan öyle bişey yok hiçbir sakıncası yok, sadece antrenmandan sonra arkadaşlarla aramızda maç yapıyoruz felaket geliştiriyor insanı, bişey olursa maç yaparken olur onun dışında bi sakıncası yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

usta sana şunu söyleyim, kick boksta kendime geldim, gerçek anlamda kendini korumayı öğreniyorsun, 5 ay aikidoya gittim kondisyon mondisyon hak getire mahvoldum tek iyi yanı bıçaklı ve sopalı salırılara karşı iyi oluyorsun ve kick boksta antrenmandan sonra arkadaşlarla maç yaparken blokları baya iyi yapıyorum eklemlerden blok yapıyorum avantaj sağlıyor bana, tekmelerim yeni yeni oturdu vuruşlarım 2-3 ayda baya düzeldi, antrenmanlar yorucu oluyor ve felaket kondisyon sağlıyor dinç kalıyorsun öyle milletin korktuğu gibi biyerime bişey olur falan öyle bişey yok hiçbir sakıncası yok, sadece antrenmandan sonra arkadaşlarla aramızda maç yapıyoruz felaket geliştiriyor insanı, bişey olursa maç yaparken olur onun dışında bi sakıncası yok

Kesin başlayacağım,yazdıkların isteğimi arttırdı.Ben bide öğrendikten sonra eğlencesine başkalarınada öğretmek istiyorum,kız arkadaş-baba-anne-kardeş zevkli aktivite.Ego işi oluyor mu peki?Mesela şuanda biri laf atınca çok diklenmiyorum kavgadan kaçıyorum,boks anlamında geliştiğinde bilmeninde etkisiyle tepki değişiyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanın kendine güveni geliyor bu çok önemlidir, 6-7 ay kickboks yapıp tekniği kaptıktan sonra çok rahat 4-5 kişiyi aynı anda hastanelik edebilirsiniz
  • quote:

insanın kendine güveni geliyor bu çok önemlidir, 6-7 ay kickboks yapıp tekniği kaptıktan sonra çok rahat 4-5 kişiyi aynı anda hastanelik edebilirsiniz

1.5 yıl geçmiş üzerinden, şu anki durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.