hapishane dedikleri yere koxp kullanmadan girdim.. mana potum bitti bu tokmaklada olmuyor... nasil keserim veya nasil çıkarim altarnetif bi yol warmı ?
yardımcı olursanız sevinirim.!
Oturarak kesebilirsin başka bi alternatif yolu yok tabi PUS tan mp potu almakta bi alternatif ama onu saymıyorum.
arkadaşım üstünde kesinlikle 10k olucaktı sanırım olmadığı zaman çıkamıyorsun diye biliyorum.. ikinci olarak pot bittiği zaman oturup mana doldurup kesmen gerekiyor yaklaşık 5 6 kere bende o aptal yere gönderildim
üzerinde monster stone veya clanınız g3 ve pelerin atı görevine girilmemişse bu şekilde de çıkabilirsin zannediyorum.bunlar kendi kurmacalarım :)
quote:
Orijinalden alıntı: theguitarist
arkadaşım üstünde kesinlikle 10k olucaktı sanırım olmadığı zaman çıkamıyorsun diye biliyorum.. ikinci olarak pot bittiği zaman oturup mana doldurup kesmen gerekiyor yaklaşık 5 6 kere bende o aptal yere gönderildim
üzerinde monster stone veya clanınız g3 ve pelerin atı görevine girilmemişse bu şekilde de çıkabilirsin zannediyorum.bunlar kendi kurmacalarım :)
MS calismiyor, bdw chaos yazısı gelmiyor, denemediğim tek kaçış yolu g3 veya g1 clan..