Yarım bardak suyla 2-3 hap yutabilirm fazla büyük olmamk şartıyla
fakat sakız yutamıyorum
Alıntıları Göster
Bende yutamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
Susuz götürürüm. Birden yutmak zor gelirse dilinin altına koy beklet, hazır olunca indir aşağı. Dilinde değişik bir tat bırakır haplar, onu istemiyorsan dilinin arkasına koy veya bilinin ucuyla direk yutağa gönder
Alıntıları Göster
Hapı anladık iyileşmek için yutmak gerekirde. Peki neden sakızı yutmaya çalıştınız .
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
Hapı anladık iyileşmek için yutmak gerekirde. Peki neden sakızı yutmaya çalıştınız .
Alıntıları Göster
bende yutamıyorum :( hapın tadı iğrenç yutacağın an tadı geliyor iğrenç bişey:( kapsül yutuluyor yine
quote:
Orijinalden alıntı: bleedwell
bende yutamıyorum :( hapın tadı iğrenç yutacağın an tadı geliyor iğrenç bişey:( kapsül yutuluyor yine
Alıntıları Göster
10 yaşıma kadar yutamadım bende yoğurt falan arasına katıp yutardım, ama kendi kendine oldu yutmaya başladım, artık sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: Qrt_
10 yaşıma kadar yutamadım bende yoğurt falan arasına katıp yutardım, ama kendi kendine oldu yutmaya başladım, artık sorun yok
Alıntıları Göster
acı macı çiğniyorum yutmak zor geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Karikaturist
acı macı çiğniyorum yutmak zor geliyor
Alıntıları Göster
bendede vardı aynı sorun kendi kendime hallettim zamanla alışıyor insan.. ilerde bol bol hapı yutarız
quote:
Orijinalden alıntı: tcddmusa
Bakın yine bir bilgimi paylaşıyorum..
Kulağınızı kapayınız ve deneyiniz. Kesin çözüm ayrıca bizim şirketlerimiz var ben ayrıca piskolog doktor uyum. eğer muayene olmak istiyorsanız pm den adres iyaollyım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tcddmusa
Kulağınızı kapayınız ve deneyiniz. Kesin çözüm ayrıca bizim şirketlerimiz var ben ayrıca piskolog doktor uyum. eğer muayene olmak istiyorsanız pm den adres iyaollyım
Hocam bizimle dalga falan geçmiyorsunuz değil mi? Eğer doğruysa bayağı bir sevap alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Captor.
quote:
Hocam bizimle dalga falan geçmiyorsunuz değil mi? Eğer doğruysa bayağı bir sevap alacaksın
Alıntıları Göster
Benim gibi olan bukadar insan olduğunu bilmiyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Benim gibi olan bukadar insan olduğunu bilmiyordum
Alıntıları Göster
Su'ya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim
Su'ya gerek yok
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Su'ya gerek yok
Nereye susuz yutuyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
quote:
Su'ya gerek yok
Nereye susuz yutuyosunuz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
quote:
Su'ya gerek yok
Nereye susuz yutuyosunuz
Banlama Lem Yutuluyor işte kayıp gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: bleedwell
Alıntıları Göster
Hap içemiyorum ben de.Hapı ezerek içmek için ne kadar uğraş verdiğimi ben bilirim...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: afacancocuk
quote:
Yok benim şirketim var, ben şirket sahibiyim. Ben Büyük Bir kişiliğim, söylediklerim yalan olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: EGercek
Hap içemiyorum ben de.Hapı ezerek içmek için ne kadar uğraş verdiğimi ben bilirim...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Gercek1907
Doktora demiştim okadar ben ben içemem diye koskocaman delikanlısın şurup çocuklara dediForumdakileri göstermek vardı doktora
quote:
Orijinalden alıntı: tcddmusa
quote:
quote:
Yok benim şirketim var, ben şirket sahibiyim. Ben Büyük Bir kişiliğim, söylediklerim yalan olmaz
Alıntıları Göster
Boğazı sıkmadan yutabilirsiniz ancak. Çok kasmayın boğazı normal su içer gibi. Yutkunmaya çalışmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Reactive
Boğazı sıkmadan yutabilirsiniz ancak. Çok kasmayın boğazı normal su içer gibi. Yutkunmaya çalışmayın.
Alıntıları Göster
Enes Aynı Dediğin Sorun Kardeşimde Var bir Türlü Hap Yutmuyor Ya Valla Bende Zorlada Olsa İniyor. Takılıo Boğazda Bea
quote:
Orijinalden alıntı: ~Brother~
Enes Aynı Dediğin Sorun Kardeşimde Var bir Türlü Hap Yutmuyor Ya Valla Bende Zorlada Olsa İniyor. Takılıo Boğazda Bea
Alıntıları Göster
Burada benden başka Enes'mi var?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Benim adım Enes Bilal abi nolcak bizim halimiz yaw hastayız hap alamıyoz iyi mi
quote:
Orijinalden alıntı: ~Brother~
Alıntıları Göster
Dilinizin en gerisine koyun hapı. Ondan sonra kafa yukarı bakarken suyu için suyla birlikte gidiyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
Dilinizin en gerisine koyun hapı. Ondan sonra kafa yukarı bakarken suyu için suyla birlikte gidiyor zaten.
Alıntıları Göster
ağzını hafif ıslat dilinin arkasına ilacı al ardından su al ve yutkun olay burda biter