Şimdi Ara

hannstar j mv-4 94v-0 anakart almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart almak istiyorum.
    casper tw7 serisi bilgisayarın anakartını değiştirmek istiyorum.
    bu anakartı satın almam lazım bana yardımcı olur musunuz?

• +1

Aynısından bana da lazım.
  • benimde crea nu5 serisi u51sa1 model laptopum bozuldu. problem anakarttaymış. anakart markası hannstar j mv-4 94-v 0 . yani bana da galiba bundan bi tane lazım.

aynı zamanda üzerinde 37GU41100-11 PCB MAIN BD FOR U41SA REV:11 yazıyor. bulursanız bana da mesaj atar mısınız.
  • Merhabalar,
    Ürün stoklarımda mevcut. Tüm şehirlere gönderebilirim. Daha detaylı resim için iletişime geçebilirsiniz.

Model: Hannstar J MV-4 94V-0 0625.
    Uyumluluk: Gateaway, Crea notebook'lar.
  • merhabalar bendede bir adet Hannstar J MV-4 94V-0 0634 karta ihtiyaçım var nasıl temin edebilirim
  • bende var isteyene satabilirim yada elinde bu karta ait ekran kartı olan varsa ekran kartını satın alabilirim
    Hannstar J MV-4 94V-0
  • HANNSTAR J MV-4 94V-0 0742 anakart arıyorum. Fujitsu Siemens Esprimo V5535. Genelde bulduklarım benimki ile aynı değil. Resmi ekliyorum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortés -- 17 Nisan 2013; 13:04:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bir de şunu sorayım; benim sorunum BIOS. Güncelleme yaparken kilitlendi makina. Doğal olarak çalışmıyor şimdi. Onun için anakart bakıyordum. Başka çözüm önerisi olan var mı? Mecidiyeköy'de Arkadaş Bilgisayar var 100$ istediler. Makina zaten 250TL :( EEPROM olayını kendimiz yapabilir miyiz?
  • burakor kullanıcısına yanıt
    Bendeki ana kart HannStar J Mv-4 94V-0 (ASUS)
    Eğer stoklarınızdaki malzeme ile uyuşuyorsa bana fiyat ve tedarik zamanı hakkında mesaj atabilirmisiniz Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.