Bildirim
hannstar j mv-4 94v-0 anakart almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
+1
Aynısından bana da lazım. -
benimde crea nu5 serisi u51sa1 model laptopum bozuldu. problem anakarttaymış. anakart markası hannstar j mv-4 94-v 0 . yani bana da galiba bundan bi tane lazım.
aynı zamanda üzerinde 37GU41100-11 PCB MAIN BD FOR U41SA REV:11 yazıyor. bulursanız bana da mesaj atar mısınız. -
Merhabalar,
Ürün stoklarımda mevcut. Tüm şehirlere gönderebilirim. Daha detaylı resim için iletişime geçebilirsiniz.
Model: Hannstar J MV-4 94V-0 0625.
Uyumluluk: Gateaway, Crea notebook'lar. -
merhabalar bendede bir adet Hannstar J MV-4 94V-0 0634 karta ihtiyaçım var nasıl temin edebilirim -
bende var isteyene satabilirim yada elinde bu karta ait ekran kartı olan varsa ekran kartını satın alabilirim
Hannstar J MV-4 94V-0 -
HANNSTAR J MV-4 94V-0 0742 anakart arıyorum. Fujitsu Siemens Esprimo V5535. Genelde bulduklarım benimki ile aynı değil. Resmi ekliyorum:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortés -- 17 Nisan 2013; 13:04:50 > -
Aslında bir de şunu sorayım; benim sorunum BIOS. Güncelleme yaparken kilitlendi makina. Doğal olarak çalışmıyor şimdi. Onun için anakart bakıyordum. Başka çözüm önerisi olan var mı? Mecidiyeköy'de Arkadaş Bilgisayar var 100$ istediler. Makina zaten 250TL :( EEPROM olayını kendimiz yapabilir miyiz? -
Bendeki ana kart HannStar J Mv-4 94V-0 (ASUS)
Eğer stoklarınızdaki malzeme ile uyuşuyorsa bana fiyat ve tedarik zamanı hakkında mesaj atabilirmisiniz Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- appdata temizleme
- hp bilgisayar açılmıyor
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- takıda xp ne demek
- monitör going to sleep nasıl açılır
- klavye kısayolları
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayar hızlandırma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X