Vizyon-9 Şubat 2007 Yönetmen-Peter Webber OyuncularGaspard Ulliel Rhys Ifans Li Gong Devamı.. TürGerilim - Dram Yapım-Fransa, İngiltere, ABD 2006 Süre-117 dak. http://www.hannibalrising.com
Litvanya'da Sovyet yetimhanesinde kalan on altı yaşındaki Hannibal Lecter yetimhanedeki arkadaşlarıyla anlaşamamaktadır. Geceleri kız kardeşiyle ilgili korkunç kâbuslar gören Hannibal sonunda yetimhaneden kaçar ve amcasının yaşadığı Paris'e gider. Hannibal, Lecter Şatosu'na geldiğinde amcasının ölmüş olduğunu keşfeder. Amcasının dul eşi Murasaki Shibuku ona evini açar ve bu gizemli kadın onu, yemek, müzik ve resim hakkında eğitir. Fakat Hannibal bir türlü onu kovalayan geçmişinden ve gördüğü korkunç kâbuslardan kurtulamamaktadır. Tıp eğitimi almaya başlayan Hannibal kâbuslarında gördüğü savaş suçlularını aramaya karar verir. Tek bir amacı vardır. Açlıktan ölmemek için gözleri önünde küçük kız kardeşini yiyen adamlardan intikam almak.
Bugün perşembe biliyorsunuz yani gnctrkcll cilerin günü :) bende herkes gibi kaptım sözlümü koluma gittim sinemaya.Baktım Hannibal Rising felan ülen dedim hannibal serisi güzel bakalım tam benlik pisko bi film girdim bide ne göreyim arkadaş hannibalın ufaklığını konu alıyor 2.dünya savaşı fln hadeee , Ben filmi pek güzel bulmadım açıkcası ne bileyim aslınd apekte fena değildi ama öyle pek korkmak için gidenlere tavsiye etmiyorum gerilimde yok filmde biraz belgesel havasında hannibal ne evrelerden geçmişte pskolaşmış fln açıkcası sadece hannibal nasıl bu hale gelmiş diye meraktan kavrulan arkadaşlar için ilaç gibi gelicektir birazda saçmalamışlar gibide geldi neyse ben 10/6 veriyorum oda Hannibal ismine :)
hiç mi izleyen yok :D
Hannibal doğuruyor hannbal doğrucunca film olur manşet olur bizim halime abla doğrunca bi halt olmuyo
güzel filmdi Gaspard Ulliel iyi oynamış.. tabi üstadın yeri başka
ben beğenmedim
bende beğenmedim :D ki baştata söyledim biraz bekleyip şu 300 e gitseymişim daha iyimiş
Saw 4 te böyle olmasın...Jigsaw ın çocukluğu falan
Holivud bitmiştir artık. Yok o dönüyor,yok bu doğuyor falan filan. Hikaye kıtlığı had safhada.Zaten çok çok beklediğim bir film olmadıkça sinemada yabancı film izlemem.Türk filmlerine destek.
Hiç beğenmedim 10 üzerinden 2.49
Geçen hafta izledim çok beğendim dr.lecter' a daha iyi hak vermeye başladım cani mani adam ama kendisinin suçu değilmiş yaw ezildiğinden bu hale gelmiş
gitmeye değimez bence . malseef ben gittim ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme