Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm ile birlikte beni benden aldı dizi. Final de en az bu bölüm kadar bomba olacak.

Doktor Matador'u nasıl psikloljik taktiklerle Matador olduğuna ikna ettiyse, Hannibal da en başından beri Will'i manipüle ederek, kendi öldürdükleri ile Will'i ilişkilendirdi ve en sonunda Jack'e katil Will dedi. Will'in alehine tanıklık yapacak tek kişi de Abigail ve onu da ortadan kaldırdı Hannibal. Zaman kayıpları, hayaller sayesinde de Will gerçekten o kadar kişiyi öldürdüğünü düşünecek. Böylece Hannibal kendisi gibi bir arkadaş yaratmış olacak.

Muhteşem İkili şeklinde Hannibal ve Will'i görür müyüz acaba gelecek sezon merak ediyorum.

• malum izleme yerine düşmüş dizi ama divxplanet çevirisini bekliyorum bir saattir izleyen varsa malum yerden mi izlesem online olarak tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar...
  • İzliyorum bakalım başı güzeldi..
  • Güzel bölümdü.. Haftaya baya heyecanlı olacak..
  • ve finale girdik diyebiliriz, yine çok güzel bir bölümdü. İlk 5 bölümde karakterlerin neden o kadar detaylı işlendiğini son bölümlerde anlıyoruz. Filmi izlememe rağmen dizide neler olabileceğini tahmin edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

malum izleme yerine düşmüş dizi ama divxplanet çevirisini bekliyorum bir saattir izleyen varsa malum yerden mi izlesem online olarak tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar...

Çeviri tamamlandı ama isterseniz link atayım.

http://www.dizi-mag.com/hannibal-1-sezon-12-bolum-izle-dizi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

malum izleme yerine düşmüş dizi ama divxplanet çevirisini bekliyorum bir saattir izleyen varsa malum yerden mi izlesem online olarak tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar...

Çeviri tamamlandı ama isterseniz link atayım.

http://www.dizi-mag.com/hannibal-1-sezon-12-bolum-izle-dizi.html

Hocam divxplanet katkıları ile izledim
    Ama sezon finali için dizi-mag den izlemeyi düşünüyorum alt yazı kalitesi benzer ikisinin de(diğer haftalardaki bölümleri karşılaştırarak söylüyorum bunu)
    Neyse diziye geçersek

Her şey yerine oturuyor Will in aklı 2 dakika yerine geldi tüm her şeyi çözümledi kendi sahip olduğu yeteneklerle, merak ettiğim ise Abigail i nasıl bir ölümün beklediği...Fragmandan da gösterilen sahneler umarım Will in Abigail i boynuza astığı gibi rüya falan değildir.

• 4.Bölümdeyim

-Dizi 2.bölümün ilk sahneleri dışında akıp gitti. Hannibal rolüne alışamamıştım ama bazı sahneler sayesinde alıştım. Finalinin iyi olacağından eminim gibiyim.
  • Şimdi açıyorum ilk bölümü.İnş. bu gece uyku tutar.
  • Harika bir bölümdü. Sezon finalini merakla bekliyorum. Gerçekten karakterleri psikolojik olarak aşıladılar bize ilk bölümden itibaren. Çok hoş gerçekten.

Bence Will seneye olmayacak. Ya hapise ya mezara gidecek gibi. Ya da tedavi olup dönebilir bak. Ama sanmam.
  • Güncele yetiştim.Bu dizi olmuş arkadaş hem de muhteşem olmuş.Bana göre bu sezon başlayan dizilerden en güzeli.Vikings'ten de Bates Motel'dende çok çok daha güzel.Hannibal filmini izlemedim ama ben buradaki Hannibal'a bayıldım.Mads Mikkelsen ne güzel yakışmış.

Abiagil'in ölmesi kötü oldu.Birazcık piskopat olsada sevimli bir kızdı.Değişik bir güzelliği vardı.Ayrıca Will'in gelecek sezon bir şekilde olacağını düşünüyorum.Will,Hannibal ve Jack Crawford.Bu üçlü diziden hiçbir şekilde ayrılmamalı.

Ayrıca bu dizi birşey yerken veya atıştırırken izlenmemeli.Tam yemeye koyuluyorum Hannibal başlıyor insan organı mıncıklamaya.O bitiyor piskopatça bir cinayet çıkıyor.Sonra Hannibal insan etiyle görünüşü muhteşem olan bir yemek yapıyor daha da bir garip oluyorum.Ayrıca cidden bu kadar güzel mi insan eti?İlk 4-5 bölümde kime yedirdiyse çok beğeniyordu.

Ben Will'in Hannibal'ın seri katil öğreneceğini pek zannetmiyorum sezon finalinde.Bir daha ki sezona kalır fakat öğrenince çok mevzu kopacak.

• 12.bölüm gerçekten çok iyiydi.Bu arada sabırsızlananlar varsa 13.bölüm fragmanını izlemeniz lazım ama göründüğü gibi değil konuşmalara bakarsak.
  • Dizi çok güzel. İzlemeye değer ancak biraz daha hannibal a yönelmeleri gerekiyor.
  • 12. bölümüde izledikten sonra bu dizi en sevdiğim diziler arasına girdi ayrıca bir başrol oyuncusu bir karaktere bu kadarmı yakışır hannibal karakteri için tam adamını bulmuşlar
  • 8. bölümdeyim mükemmel ilerliyor tam not aldı benden
    oyuncularda senaryoda mükemmel
  • İlk bölüm doldu.Haydi bakalım
  • 5. bölümde bırakmıştım yorumları görünce utandım kendimden neyse devam edelim
  • İlk 3 bölüm bitti
  • başladım bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.