Şimdi Ara

Hankook YAZLIK lastik KARDA da süper :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pirelli kar lastikleriyle az önce buzdan arabayı kaldırmak için 2 yiğidin ihtiyacına ihtiyaç duydum. pirelli bir dünya markası

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

pirelli kar lastikleriyle az önce buzdan arabayı kaldırmak için 2 yiğidin ihtiyacına ihtiyaç duydum. pirelli bir dünya markası

lastigin uretim tarihi ve dis derinligi nedir? hamur durumu nasil. bende de 3 senelik pirelli var ve hala memnunum acikcasi. egim fazla olmadigi surece buzda da kalkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

pirelli kar lastikleriyle az önce buzdan arabayı kaldırmak için 2 yiğidin ihtiyacına ihtiyaç duydum. pirelli bir dünya markası

lastigin uretim tarihi ve dis derinligi nedir? hamur durumu nasil. bende de 3 senelik pirelli var ve hala memnunum acikcasi. egim fazla olmadigi surece buzda da kalkabiliyor.

2008 yılı lastikleri utku. 1 sezon kullanılmış. geçen hafta taktırırken ustaya gösterdim. kondüsyonu gayet iyi dedi. ama az önce buzdan kalkamadım maalesef.

• quote:

quote:

quote:

2008 yılı lastikleri utku. 1 sezon kullanılmış. geçen hafta taktırırken ustaya gösterdim. kondüsyonu gayet iyi dedi. ama az önce buzdan kalkamadım maalesef.

Benim tespitim lastigin o surecte dogru sekilde saklanmadigi yonunde. 3 sene kotu uygunsuz kosullarda istiflenen lastik hicbir ise yaramaz.

lastikciler de sadece dis derinligine bakarak konusuyor.

aksi halde pirellinin kis lastikleri iyidir.

actigim basliklardan biri bunu aciklar nitelikteydi hatta. "pirelli snowcontrol serie ii" basligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 12 Şubat 2012; 20:29:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim tespitim lastigin o surecte dogru sekilde saklanmadigi yonunde. 3 sene kotu uygunsuz kosullarda istiflenen lastik hicbir ise yaramaz.

lastikciler de sadece dis derinligine bakarak konusuyor.

aksi halde pirellinin kis lastikleri iyidir.

actigim basliklardan biri bunu aciklar nitelikteydi hatta. "pirelli snowcontrol serie ii" basligi

saklanma koşulları... bilmiyordum ve bu bilgi önemliydi.

lastikler bana bir arkabamdan ücretsiz geldi. 2008 lastikleri olduğu için sıkıntı olacağını söylemiştim. o da lastikler sıfır gibi dedi. ama vaziyet bu

• bende de k715 mevcut ve arkadaşa katılıyorum , aynı şekilde yolda bir sıkıntı yaşamadım , patinaja düştügü yerde de zaten bütün araçlar aynıydı

Arkadaşımın sıfır km aldığı araçta golf araçta Ventus Prime 2 modeli lastik var Jant ve lastikleri ben aldım Hankook un bu modeli ile ilgili genellikle yabancı forumlarda görüşler var ama burada satılan bir model değil Bu model hakkında bilgisi olan varsa görüşlerini paylaşmasını rica edeceğim

Teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: ozay06

Hankook kullanan arkadaşlara bir sorum olacak

Arkadaşımın sıfır km aldığı araçta golf araçta Ventus Prime 2 modeli lastik var Jant ve lastikleri ben aldım Hankook un bu modeli ile ilgili genellikle yabancı forumlarda görüşler var ama burada satılan bir model değil Bu model hakkında bilgisi olan varsa görüşlerini paylaşmasını rica edeceğim

Teşekkür ederim

Hankook Ventus Prime 2 de ödüllü ve özellikle de konfor açısından en iyi lastiklerden bir tanesi. Genel amacı konfor ve sessizlik için tasarlanmış olan bir lastik. Alman Volkswagen firması Golf ve Jetta'lara o lastiği koyuyorlar araçların daha konforlu olması açısından. Büyük şehirlerde bu modeli bulabilirsin. Listede K115 olarak geçer sanırım. Burdaki lastikçilerdeki listelerde kodu yazıyordu ben görmüştüm listeyi. Kuru ve ıslak zeminde çok iyi performans gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Hankook kullanan arkadaşlara bir sorum olacak

Teşekkür ederim

Hankook Ventus Prime 2 de ödüllü ve özellikle de konfor açısından en iyi lastiklerden bir tanesi. Genel amacı konfor ve sessizlik için tasarlanmış olan bir lastik. Alman Volkswagen firması Golf ve Jetta'lara o lastiği koyuyorlar araçların daha konforlu olması açısından. Büyük şehirlerde bu modeli bulabilirsin. Listede K115 olarak geçer sanırım. Burdaki lastikçilerdeki listelerde kodu yazıyordu ben görmüştüm listeyi. Kuru ve ıslak zeminde çok iyi performans gösterir.

Teşekkür ederim Banada golf aracın üzerinde geldi Fazla tanımadığım için satıp başka bir marka alsam mı diye düşünüyordum İyi bir lastik ise bineceğim Tekrar teşekkür ederim

• WV çoğu modelinde gördüm plazada hep Hankook vardı orjinal ekipman olarak...

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Benim aracımında üzerinde Hankook latikler geldi. (Hyundai i30)

2,5 yıldır kullanıyorum, gerçekten gayet iyi ve çok mennunum.

Yazın yeni lastik alıcam yine Hankook almayı düşünüyorum.

Aynen ben de 2 aracıma yazın yine Hankook alacağım. Yaz lastikleri olmasına karşın kışın da kardaki performansı bence takdire şayan.
  • mükemmel bir ıslak zemin lastiği .kesinlikle tavsiye ederim .kış lastiği zorunlu olsun olmasın .özellikle yağmurda üstüne lastik tanımıyorum.kia sponun üzerinde standart lastik olarak geldi.suda bu kadar iyi bir lastik görmedim .su drenajı çok iyi.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.