Şimdi Ara

Hankook Kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün lastikçi arkadaşımın yanına petlas taktırmak ıcın gıttım 205/55/16. Kendisi Hankook bayisi isteiğğim üzerine arkadaşından alıp benim araca takacaktı.Sonra bana petlasın ilk 1-2 yıl iyi olduğunu sonradan lastiğin balansının ve şeklinin bozulduğunu ve yıprandığını söyledi.Ama sırf sen inat ettin diye takacağım dedi.Öyle diyince bende seninkiler nsıl dedim(tabikide iyi dedi ) :) fakat 4 tane alman lazım dedi.Neyse ben bütçemi ayarlayamadığımdan 2 tane aldım Hankook sesi normal geldi kış henüz olmadı ama bakalım nasıl geçireceğiz? Bulunduğum toki evleri yüksekte.Yılda en fazla 3-4 hafta kar olur ama iyi olur. Kar yağmasada çoğu sabah rampada gizli buzllanma oluyor.Lastiği test edebilirsem sizede görüşlerimi yazzarım.
    Ben yazana kadar bu lastiği daha önce kullananlar varmı?Testlere falan güvenmiyorum her birinden başka bi marka seçiliyor,asıl önemli olan geröek kullanıcı deneyimleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıldır bir aracımız hyundai santa fe de icept evo kullanıyoruz iyi lastik, ancak kar buz varsa bulunduğunuz yerde mutlaka 4 lastik olmalı, 2 lastikle Afyon'da kayan, arabası spin atan bir çok arkadaşım oldu, siz 4 lastik alın mutlaka..
    Falken ?Nexen?Kış Lastiği
    9 yıl önce açıldı
    kış lastiği
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.