akordeoncuyla sistemetik olara geciyorlar biri gidince hemen dieri geliyorki gürültü eksik olmasın overlokcu neyse gecip gidio hemende akordeoncu yarım saatte gidemio ya bi oraya bi buraya (İZMİR)
naapalım arkadaş,ekmek paramızı kazanmakta mı suç,sen rahat uyuyasın diye çoluğum çocuğum aç mı dursun?
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
naapalım arkadaş,ekmek paramızı kazanmakta mı suç,sen rahat uyuyasın diye çoluğum çocuğum aç mı dursun?
overlok makinesi ayağınıza geldi. itina ile işlemci ve ekran kartınıza overlok çekilir diye bir arkadaş espiri yapmıştı. yazayım dedim.
Hanımların dikkatine overlock makinesi ayağınıza geldi. Halı kilim paspas kenarına haliflex kenarına overlock çekilir. 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir. Hanımların dikkatine....
Bu sesi duyarak kalkmak bütün günüme nese katıyor ezberledik lan artık yeter. Hani bir kere gorsem is yaptığını icim gam yemeyecek arkadas.
Ben bigün yine bunların geçdiği gün yazlikdayim tekirdağ tarafında
uykulu duyduğum şey şu hanımların dikkatine overclock (pc için yani) makinasi geldi koşun gelin lan diyorum alla alla oc mi yapıyolar parayla artık sonra anladım
quote:
Orijinalden alıntı: .Uğur.
arkadaşlar bu sesi nerde bulabiliriz ya?
şuradaki polisi Overlok derken düşün aynen öyle
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
quote:
Orijinalden alıntı: .Uğur.
arkadaşlar bu sesi nerde bulabiliriz ya?
şuradaki polisi Overlok derken düşün aynen öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme