Şimdi Ara

hanımların dikkatine... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türk zekası => overlock = üzerinden kilit , kaplama vb anlamlarına gelen bu sözcügü overlok olarak dilimize almışız
  • O öyle değil;

Hanımların dikkatine.Overlok makinesi ayağınıza geldi.Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.

• 5 dakikada dikilir hemen teslim edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

quote:

Orijinalden alıntı: AyvayıEat.

O öyle değil;

Hanımların dikkatine.Overlok makinesi ayağınıza geldi.Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.

Ahada aynen bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

5 dakikada dikilir hemen teslim edilir

• bizimkide böyle

Overlokçu, halı kenarlarına, battaniye kenarlarına, halıflex kenarlarına, yün dokuma ısparta halılarına overlok çekilir overlok makinamız arabamızda olup hemen teslim edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

overlok makinesi ayağınıza geldi. yıpranmış, eskimiş halılarınız... falan filan her pazar sabahı bu sesi duymaktan bıkkınlık geldi

izmirde misin hehehe:d
  • Bizimki de: Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir. Beş dakikada yapılır hemen teslim edilir. Bundan sonra yine başa sarıyor. Nasıl birşey ya ezberletmişler bile.
  • Ananemin ordada var. Topçular/Eyüp/İstanbul.
  • pamuk şekeeeer
  • overlokmu overlok ne arar bazarda ben kaçyıldır bazardayım overlok felan filan görmedim:D şakası biyana bende uyuz oluyorum eskiden tüpcüler vardı allahtan dogal gaz yaygınlaştıda duymaz olduk bide geceleri uykumun içine eden bozacılara uyuz oluyorum allahtan şimdide yaz geldide kurtuldum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.