türk zekası => overlock = üzerinden kilit , kaplama vb anlamlarına gelen bu sözcügü overlok olarak dilimize almışız
O öyle değil;
Hanımların dikkatine.Overlok makinesi ayağınıza geldi.Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
5 dakikada dikilir hemen teslim edilir
quote:
Orijinalden alıntı: Solenzara
quote:
Orijinalden alıntı: AyvayıEat.
O öyle değil;
Hanımların dikkatine.Overlok makinesi ayağınıza geldi.Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir.5 dakikada yapılır,hemen teslim edilir.
Ahada aynen bu!
quote:
Orijinalden alıntı: AragorN@MIK
5 dakikada dikilir hemen teslim edilir
bizimkide böyle
Overlokçu, halı kenarlarına, battaniye kenarlarına, halıflex kenarlarına, yün dokuma ısparta halılarına overlok çekilir overlok makinamız arabamızda olup hemen teslim edilir
quote:
Orijinalden alıntı: ONURTO
overlok makinesi ayağınıza geldi. yıpranmış, eskimiş halılarınız... falan filan her pazar sabahı bu sesi duymaktan bıkkınlık geldi
izmirde misin hehehe:d
Bizimki de: Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı,kilim,yolluk,paspas kenarına,halıfleks kenarına overlok çekilir. Beş dakikada yapılır hemen teslim edilir. Bundan sonra yine başa sarıyor. Nasıl birşey ya ezberletmişler bile.
Ananemin ordada var. Topçular/Eyüp/İstanbul.
pamuk şekeeeer
overlokmu overlok ne arar bazarda ben kaçyıldır bazardayım overlok felan filan görmedim:D şakası biyana bende uyuz oluyorum eskiden tüpcüler vardı allahtan dogal gaz yaygınlaştıda duymaz olduk bide geceleri uykumun içine eden bozacılara uyuz oluyorum allahtan şimdide yaz geldide kurtuldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme