benim arabada var ama ismi unknown artist-track 03 olarak geçiyo bu yüzden bulamadım şarkıyı ama bulmam lazım, bi kadın söylüyor başlar başlamaz good morning hello again falan mı ne diyo galiba elektronik bir sesi var erotik bir ses.. bilen varmı bu şarkıyı acaba ?
ulan hiç ümitli değilim bulunacağından ama hadi bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
aha vallaha billlaha bu lan valla allahdan başka bişey istesem olucakmış haa :D sağolasın reis çok mutlu oldum şuan bütün gün bunu dinlicem <3
Yuh ben youtubeye girip rastgele şarkı linki kopyaladım
quote:
hadi canım sende.. :D
quote:
Orijinalden alıntı: whatali12
quote:
Şarkıyı daha önce hiç dinlemedim ben rastgele koydum buraya
hani bazı şarkılar vardır ya sadece arabada sahile doğru 100'le giderken dinlersin, bu şarkıda sadece ozaman dinlenirmiş aslında
quote:
quote:
quote:
quote:
hani bazı şarkılar vardır ya sadece arabada sahile doğru 100'le giderken dinlersin, bu şarkıda sadece ozaman dinlenirmiş aslında
Evet arabalık şarkı Bu tarz evde sarmaz
quote:
Orijinalden alıntı: İrfan
Shazam denen bir şey var
oneki?
quote:
quote:
Shazam denen bir şey var
oneki?
Akıllı telefonlara ve bilgisayarlara yüklenebilen bir program. Şarkıyı dinletiyorsun, sana ismini söylüyor. Arabanda varmış ya şarkı, Symbian, Android, iOS, Blackberry OS'lu bir telefona o programı yükleyip dinletebilirdin mesela...
quote:
quote:
quote:
Shazam denen bir şey var
oneki?
Akıllı telefonlara ve bilgisayarlara yüklenebilen bir program. Şarkıyı dinletiyorsun, sana ismini söylüyor. Arabanda varmış ya şarkı, Symbian, Android, iOS, Blackberry OS'lu bir telefona o programı yükleyip dinletebilirdin mesela...
aaa vallamı lan, bilmiyodum valla bilsem böle bi cahillik yapmazdım hacı sağolasın bunu öğrendiğim iyi oldu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme