4. yada 5. sınıftaki hatıralarımla seviştim hafif. her okul çıkışı 10 dakika sıranın altına bakardım. Neden mi eşya mı unuttum mu diye aynı yere 10 dakika bakardım. O zaman 31 i bilmiyordum tabii. o değild ilk izlediğim zornolardan birini hatırladım. sitenin tasarımıda hafif aklımda. kel bi adam vardı joni değil oto galeri de geçiyordu. hatta kadının saçını çekip sertçe devam ediodu. hatta ağzına tüy kaçmıştı onu parmağıyla çıkarmıştı. maziiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kardeş o sıranın altını tekrar kontrol etmenin sebebi kendine güvenmemen. Yani önceden baktığın ve beynin sana "sıranın altında bir şey yok" demesine rağmen sen kendine(beynine ve hafızana) inanmayıp-güvenmeyip tekrar kontrol ediyorsun. Babanla aranı iyi tutmaya bak, bu özgüveni en çok etkileyen husus. Kızlar genelde babalarıyla daha iyi anlaşır ve hepsi bize göre çok özgüvenli. Benim babamda ortanca kardeşimi çok sever, onunla çok iyi anlaşır. Benle ve küçük kardeşimle arası pek iyi değildir, bizi pek beğenmez. Ortanca kardeşim çok özgüvenli ve kendinden emin, girişken. Küçük kardeşim ve ben ise biraz daha çekingeniz. Babama bu konuda biraz kızıyorum ama o da babannemin sevmediği çocuğu. Sorun ta babanneme kadar gidiyor.
Ama özgüvensiz olmanın iyi yanıda var. Fazla hata yapmazsın, çünkü hiçbir şey yapmaz evde oturursun.
Mimar SaNAN
kullanıcısına yanıt
baba olayı nereden çıktı anlamadım. bugün anormal biriysem sebeplerden birisi babamdır. sürekli evde durduğum için bir şeyler düşünmem gerekiyor ve kafayı yiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur
baba olayı nereden çıktı anlamadım. bugün anormal biriysem sebeplerden birisi babamdır. sürekli evde durduğum için bir şeyler düşünmem gerekiyor ve kafayı yiyorum.
İş bul iş, yada iş öğren okuldan yada ustadan. Babanlada aranı iyi tut.