Şimdi Ara

Hani Her Sabah ve Akşam Dörtlüleri Yakıyorduk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen senelerde akaryakıt zamlarını protesto için bir radyo programı vesilesi ile 10 dk süre ile dörtlüleri yakıyorduk.

Bence güzel bir uygulamaydı ama sonradan ne oldu da vazgeçildi?

• Yok mu bilgisi olan?
  • Dava veya soruşturma açıldı diye hatırlıyorum, bir şekilde bitirdiler yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Dava veya soruşturma açıldı diye hatırlıyorum, bir şekilde bitirdiler yani.

Evet öyle oldu, Nihat Sırdar'ın programı rtükten uyarı aldı ve eylem yasaklandı. Son zamanlarda dinlemiyorum ama belki son zamlardan sonra yeni bir uygulaması vardır.
  • eylem yapmak istiyorsanız ana konuya davet edeyim :

http://resim.donanimhaber.com/m_59059353/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurKRN

quote:

Evet öyle oldu, Nihat Sırdar'ın programı rtükten uyarı aldı ve eylem yasaklandı. Son zamanlarda dinlemiyorum ama belki son zamlardan sonra yeni bir uygulaması vardır.

Sirf rtuk degil 12 adet dava acilmisti bu kampanyasi uzerine "al recebi koy cuvala salla salla vur duvara" sarkisi ile birlesince.

Cok guzel oluyordu butun sahil yolu korna calip 4 luleri yakiyorduk her sabah

Nihati cok yildirdilar eski muhalifligini birakti malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre ne kontak kapatmak ne siyah ip bağlamak bu zamlara tepki olamaz, ancak bu yöntem işe yarayabilirdi çünkü her geçen gün dörtlülerini yakan insan sayısı artıyordu, merak edip bilinçlenen insan sayısı hayli fazla idi, ama lanet olsun ki bunlar yine susturmayı başardılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Orijinalden alıntı: UgurKRN

quote:

Sirf rtuk degil 12 adet dava acilmisti bu kampanyasi uzerine "al recebi koy cuvala salla salla vur duvara" sarkisi ile birlesince.

Cok guzel oluyordu butun sahil yolu korna calip 4 luleri yakiyorduk her sabah

Nihati cok yildirdilar eski muhalifligini birakti malesef

Bir ara yayın uzun süre yoktu, hatta davalardan yayına vakit kalmıyor diye dalga konusu olmuştu yayında.

• eğer birkaç kişi toplanıp bunu başlatırsa yine aynı tepkiler oluşur, ancak ne yazık ki bunu bile yapamayız. trafik azalsın diye zamları destekleyen zihniyetler var, herşeye zam geliyor ondan haberleri yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.