Şimdi Ara

Hangisinin kamerası daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan düşündüğüm modeller Xiamio Mi 6 , sony xperia xa1+ , huawei mate 10 lite. Bunlardan hangisinin kamerası daha iyi görüntü verir. veya bu ürünlere yakın fiyatta daha iyi kamerası olan telefon önerebilirmisiniz ?
    Teşekkürler.
    Edit: şuan aklımda nokia 8 , sony xz1 zenfone 5 ve p20 lite var bunlar nasıldır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BokuİchigoKurosaki -- 27 Mayıs 2018; 23:2:54 >



  • Nokia 8 veya Sony XZ1 öneririm
  • Nokia 8'in dxomark puanı düşük sizce aldatıcımıdır ? zeiss lens beni de çok çekti ama bilemedim.
  • BokuİchigoKurosaki kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşayım. Ben Sony XZ Premium kullanıcısıyım ve tasarımı kaba ve simetrik olan telefonları seviyorum. Daha sağlam geliyor. Bunun dışında ithal garantili telefonları kesinlikle kullanmam ve önermem. Üstelik ithal garantili alınacak telefon; distribütör garantili telefondan özellik olarak daha altta kalır durumda ve fiyat olarak aynı konumdaysa zaten hiç almam. Kendi bakış açım şöyle; Android-İOS arasından android alacaksam eğer, Fiyat olarak daha ucuza olup en üst seviyedeki performans ve kullanım hissini yaşatacak telefonlar tercih ederim. Şuan piyasadaki telefonlar için konuşacak olursak, bu telefonlar benim için; Sony XZ Premium, Sony XZ1 ve Nokia 8'dir. Bahsettiğin Dxomark sitesi üzerinden hiç bir zaman karşılaştırma yaparak telefon almadım. O yüzden oradan etkilenmemeni öneririm. Nokia 8 hepsiburada' da 2000, vatanbilgisayar' da 2400 civarında satılan bir cihaz. Bu fiyata düşünmeden alınabilir. Ayrıca uzun süre araştırdım ve kullanıcıları son derece memnun. Mi 6 almak gibi bir hata sakın yapma. Ne suya ve toza karşı dayanıklılığı var, ne kulaklık girişi var, nede hafıza kartı girişi var.. İthal garanti olması da cabası.
    https://www.youtube.com/watch?v=owgbPw1gta4
    Bu video da, adam telefona bakış açımı tam olarak anlatmış. 5.40 ile 8.10 dakikaları arasını özellikle izlemeni isterim.




  • Huawei mate 10 lite nasıldır hocam. Dedikleinizi dikkate alacağım teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthal telefon ithalatçı garantili yazanmıdır ?

    Yani sony avrasya türkiye garantilier alınabilr değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kere kamera istiyosan bu devirde 2 kameralı alacaksın o yüzden sony xa1 falan fişman geç. o bütçede mi note3 bakmanı tavsiye ederim. mi6 dan daha düşük işlemcisi var ama ekranı daha büyük ve kamerası da daha iyi. dxomarktan bakabilirsin 3binlik telefonlara kafa tutuyor. işlemcisi de evet mi6 ya göre düşüktür ama orta seviyenin en güçlü işelcmsidir. sd 660 yaklaşık sd 820 ayarındadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.