Şimdi Ara

Hangisini Oynaması Daha Zevkli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorick ile Rumble arasında kaldım.kbt de yorici oynamıştım karşımda darius olmasına rağmen direnmiştim.rumble'ı hiç oynamadım ama 3v3 ranked team maçında 13-1 bittiğinden beri tırsıyorum -yaklışık 11 killi rumble aldı-.Ama benim sorum hangisi daha iyi değil hangisinin oynaması daha zevkli?

• Aynen geçenlerde jax aldım solotopta rumble geldi karşıma dedim jaxin karşısında kimse duramaz ama adam beni ezdi resmen

Şu rumble'ın counteri yokmu riven falan diyorlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Aynen geçenlerde jax aldım solotopta rumble geldi karşıma dedim jaxin karşısında kimse duramaz ama adam beni ezdi resmen

Vlad karşısında durabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Yorick ile Rumble arasında kaldım.kbt de yorici oynamıştım karşımda darius olmasına rağmen direnmiştim.rumble'ı hiç oynamadım ama 3v3 ranked team maçında 13-1 bittiğinden beri tırsıyorum -yaklışık 11 killi rumble aldı-.Ama benim sorum hangisi daha iyi değil hangisinin oynaması daha zevkli?

durabilmiştin mi ? Yorickle dariusu ezmen gerekiyor yorick dariusun counterı.Ayrıca ranked te early ve mid game de düşmanlara terör estirirsin kasarsan late gamede de iyi olur.Rankedte first picksen alma karşına cho gath trundle falan seçebilirler

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 2 Eylül 2012; 14:33:55 >
  • sorduğum soru hangisi daha iyi değil hangisinin oynaması daha zevkli
  • Rumble tabiki.Ultiyi atınca çıkan ses Flamespitter kullanırken gülüşü, ölünce havaya fırlaması falan zevkli şeyler.
  • Açıkcası yorick bana biraz sıkıcı ve kolay geliyor. Ana skillin E skilli seçmeli, W skillini atmak bebek işi, Q skilli oto atak resetliyor zaten, adama normal vurup hemen q basıyorsun. Ultisi güzeldir, özellikle latede ad carry'e ulti atarsan çok işlevli olur. Ama ne bileyim benim gibi midci biriysen, yorick seni sıkabilir. Ama solotop daki gücü tabiki tartışılamaz, oyundaki çoğu champı yenebilir solotop da, tabi playerlığa bakıyor iş biraz, karşı jungle sana kafayı takarsa kastırmazsa işin zor olur, ama iyi açıdan düşün mid ve bot a çok yardım edememiş olur :P Rumble içinse yediği nerften sonra oynamadım, ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim rumble oynamak yorick oynamaya göre daha zevklidir. Manasının olmaması ayrı bir iyilik, Q skillini o mana yerine dolan şey(heat idi sanırım aklıma gelmedi şimdi ismi) full olmaya yakınken basarsan bayağı sağlam damage vuruyor. Kalkanı çok hoş ve ms veriyor. E skilli tutturursan güzel slow ve damage. Ultisi zaten tons of damage+slow. Ha ikiside bende var, oynuyormuyum, açıkcası son zamanlarda hiç oynamadım. Birde rumble 4800 ip yani fiyat açısındanda iyi. Bunlar benim kişisel görüşlerimdir, hızlı bir şekilde yazdım, hatalar varsa uyarabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu bu boş ver zevk olarak signed gibisi war mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Aynen geçenlerde jax aldım solotopta rumble geldi karşıma dedim jaxin karşısında kimse duramaz ama adam beni ezdi resmen

Hocam solotop da jax'ın counterı rumble zaten. Kötü olmuş karşına rumble gelmesi, rumble'nin counterı içinse sustain sahibi champlar olabilir diye düşünüyorum.
  • KBT'de Rumble oynamıştım, Q'sunun AP ratiosu 76 ap'de 106'ydı ve 300'e yakın base damage'i vardı bu nerf yemiş hali mi yoksa değil mi? Nerf yemiş haliyse OP'muş. Çok feci vuruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.