Şimdi Ara

Hangisini Önerirsiniz? 56 TL A4 Tech F7 V-TRACK vs 48 TL A4 Tech XL-750BH??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, mimarlık öğrencisi olarak öncelikli olarak çizim ve 3D programlar için kullanacağım, okul dışında genel kullanım amaçlı bir fare aramaktayım. Büyük elim ve kalın parmaklarım olduğundan dolayı F7 v-track modeli tavsiye ediliyor. XL-750BH modelinin de seveni var. Özellikle kablosuz bakındım ama istediğim fiyat/performans kıstasında bulamadım. Veya bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı? Teşekkürler şimdiden

• a4 tech i boşver derim.
  • tavsiye edeceğin model var mı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin120

tavsiye edeceğin model var mı hocam?

Logitech g300 aldım kullanıyorum benim işletim sistemi xp olduğu için bi 2 sorun çıkartıyo ama sende sorun çıkartmaz kullanıcı yorumlarını okumadan alma ama.
  • Ellerim orta boyutta. F7 v-track aldım, büyük geldi iade ettim.
    Elllerin büyük olduğu için F7 v-track sana olur. G300 küçük gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Ellerim orta boyutta. F7 v-track aldım, büyük geldi iade ettim.
    Elllerin büyük olduğu için F7 v-track sana olur. G300 küçük gelebilir.

Ya hocam elim büyük falan diyorum da kendimce büyük görüyorum, şimdi kime göre/ neye göre büyük diye düşünmeye başladım. Belki de büyük değildir ellerim benim kuruntumdur :) Bunun bir ölçütü falan var mı acaba? Şu an kullandığım fare logitech m175. Fare küçük geliyor bana, rahatsız edici bir tutuşu var. Sen ne dersin?  Hangisini Önerirsiniz? 56 TL A4 Tech F7 V-TRACK vs 48 TL A4 Tech XL-750BH?? Hangisini Önerirsiniz? 56 TL A4 Tech F7 V-TRACK vs 48 TL A4 Tech XL-750BH?? Hangisini Önerirsiniz? 56 TL A4 Tech F7 V-TRACK vs 48 TL A4 Tech XL-750BH??

• Ellerin çok da büyük değilmiş. benimkilere yakın belki 3-5 mm büyük.
    A4 tech F7 v-track sana büyük gelebilir. Deneme şansın yoksa alma derim.
    G300'ü sadece netten gördüm ama F7'den küçük olduğunu biliyorum.

Mouseyi açıpta elde denemeden anlaşılmıyor. Ben F7 v-track'i bimekste gördüm, kutusunda elime aldım, kapalı olduğu için açma imkanım yoktu.
    Elimi kutuya değdirip ölçtüm, bana uyar dedim. Sonra 30 tl ucuza olduğu için netten aldım. Eve gelince baktım büyük geldi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M105 (92x60x25) mm

M105'den anlaşıldığına göre eline göre olan mouse M105'den daha şişkin ve uzun olmalı.

F7'den önce geçen hafta FG Tech ESTRELLA 6D (36TL) aldım netten. Elime oturdu. Sağ tuş çalışmadığı için arızalı diye geri gönderdim. O ara F7'yi aldım. (ikiside hepsiburadadan)
    Benim F7'yi iade ettim. Daha almadım, kararsızım:

(uzunluk-genişlik-derinlik değerlerini inceliyorum)

FG Tech ESTRELLA 6D (112x81x37)mm 36 TL
    Büyüklüğü iyi, sağ ele oturuyor. Tuşları biraz sesli.

M705 (109 x79x43) mm 100 TL
    Biraz pahalı.

A4 Tech G10-810H (111x77x37) 38 TL
    (çift tık ekstra)

Üçünün de boyutu yakın. Tercih senin.

F7 kabloluydu belki kablolu istersen bugün gene bimekse gittim. Bu sefer daha iyi inceledim.
    A4 Tech F3 Siyah V-Track (111x77x37)mm bu da iyi. A4 Tech G10-810H'e çok benziyor.

Ben A4 Tech G10-810H'de yoğunlaşmaya başladım. Kesin değil ama bunu alırım herhalde.
    Sana illada şunu al demiyorum. Eline uymazsa yanlış yönlendirmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NVN -- 9 Temmuz 2014; 19:54:45 >

• Hocam cevap için teşekkürler. Benim şimdi kullandığım fare m175, m105 değil. F7 modeli düşününce bana da büyük duruyor gerçekten. Forumdan bazı arkadaşlar F5 modelini önerdiler, f7 ergonomisinde fakat daha küçük. Biraz araştırdim, iyi yorumlar almış. F7 ile aynı fiyat(50 tl). Senin dediğin g10 modeli ise kablosuz olduğu için dikkatimi çekmişti, fakat çok pil harcadigini ve küçük olduğunu yazmış bazı arkadaşlar. Çok kararsizim bu aralar anlayacagin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu tür bir konu acacaktim senin konuyu gordum. Bh modeli lazer, vtrack ise yeni bir optik teknolojisi anladigim kadariyla. Incehesaptan xl 750bf siparisi vermistim ama iptal edip f5e donebilirim ellerim kucuk, kucuk el icin en iyi vtrack modeli nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.