Şimdi Ara

Hangisini bileşeni daha önce alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyun seven biriyim benim pc'de şimdi bazı oyunlar çalışmıyor ben şimdi diyorum kiilk önce hangi dahili bileşen'den başlıyım

İntel Pentium IV 4 CPU 3.20 GHz 512 mb nVidia 6600LE 256 mb ddr1 (ddr400)

ilk önce hangi birimi değiştiriyim ben önce anakartı değiştircem çünkü ddr1 ddr2 alacam yorumlarınızı bekliyorum

fiyat farketmez arkadaşlar sorma amaçlı :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ddr2 destekleyen bir anakarta geç. Eğer para problem değilse tüm parçaları değiştir öyle demişssin
  • valla abi bende ddr2'ye geçmek istiyorum ddr2'ye geçiyim ram alcam sonra ekran kartı falan değiştiririm :D

saol yorum için başka düşüncesi olan
  • bilgisayara hangi bileşeni ne zaman almayı düşünüyorsan planını buna göre yapmak lazım, bütçeni söyleyebilirsen sana istediğin fiyatta ki en iyi performansı verecek parçaları söylemeye çalışırız
  • öncelikle fiyat farketmez sorma amaçlı

hangi bileşeni ne zaman almayı düşünüyorsun demişsin : onuda siz söyliyeceksiniz işte hangisinden başlıyım ben anakarttan başlamak istiyorum ddr2 yapıcam sonra ram & ekran kartı vs. değiştiririm
  • arkadaşlar yorumu olan düşünceleri olan lütfen bi yardım yani ilk önce hangisini değiştiriyim
  • walla bu işler o kadar birbirine giriyoki, bende amd3000+ 512 ddr2 ram+onboard ekran kartı+350w markasız psu vardı, anakartım yandı yaklaşık 2 ayda ufak ufak sistem topladım, bulabildiğim en ucuz performans parçalarını aldım, msi k9ngm anakart ile başladım, amdx2 5200 işlemci, 2gb ddr2 800 ram, saphire 4830 ekran kartı, 430w raidmax psu, 320gb samsung hdd aldım, toplam maliyeti 550 lira gibi bişey oldu, sen anakartta başlıcaksın tabiki ilerde de intel işlemcimi kullanacaksın peki, bilgisayara genel olarak çok para harcayamacaksan direk olarak sana önerim onboard lu bi anakart ile işlemci+ram alman 3ü sana 250 ytl ye malolur, daha sonra ekran kartı alabilirsin, tabi fiyat konusunda daha hırçın davranabilirim diyosan çok daha geniş yelpazede ürünler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram miktarınız nedir ?

DDR2 ye geçmek güzel fakat ddr sistemlerde çok iyi performans verebiliyorlar.

Şahsen tavsiyem elinizde ki sistemi sonuna kadar verimli şekilde kullanmanızdır.Şayet oyun merakınız sizi zora sokuyorsa daha verimli bir ekran kartı almanızı tavsiye ederim, hiç değilse yeni alacağınız ekran kartı ilerde toplayacağınız bir sisteme uyumlu olacaktır.
  • ram 2 tane 256 var elimde toplam 512 mb ram var ddr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tsotsi

ram 2 tane 256 var elimde toplam 512 mb ram var ddr

Ram miktarınızı tek parça 1gb yapabilirseniz sisteminizden kuşkusuz daha iyi verim alabilirsiniz.

Ayrıca konu başlığı sorununuzu yansıtırsa daha iyi cevaplar alabilirsiz.
  • değiştirdim

ama ben ilk önce ddr2 anakart alıp sonra ram almayı düşünüyorum ?? nasıl
  • bu arada işlemcim nasıl??

yorumları olan
  • İşlemcin güzel ama Core 2 Duo veya Core Quad'a geçmen lazım oyundan iyi performans almak istiyorsan...

Benim tavsiyem; Anakart, Ram, İşlemci, Ekran Kartı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 31 Ocak 2009; 15:54:33 >
  • @KanYeE

Önce anakart > ram > işlemci > ekran kartı

böyle mi başlıyım
  • quote:

@KanYeE

Önce anakart > ram > işlemci > ekran kartı

böyle mi başlıyım

Evet bence böyle başla ama böyle başlarsan anakartın işlemci ile uyumlu olması gerektiğini unutma..
  • oke peki İntel Core 2 Duo ve ddr2 800 MHz anakart ne kadar bunların fiyatını söylersen çok makbule geçer :)
  • quote:

oke peki İntel Core 2 Duo ve ddr2 800 MHz anakart ne kadar bunların fiyatını söylersen çok makbule geçer :)

Dostum öyle birşey dedin ki Core 2 Duo diyorsunda hangisi?www.teknofiyat.com 'a bir bak istersen.
  • abi valla bende ilk kez parça değiştircem acemiyim :D saol site için
  • abi ben bir tane buldum anakart tamda istediğim gibi
    -ddr2
    -800 MHz
    -max 8 gb. ram
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.007.1307.0013
    ama buda benim pc'ye olmuyor :(

Intel Celeron, Intel Core2Duo, Soket 775 Intel CPU Ailesi bunlarmış :D

ama aramaya devam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.