Şimdi Ara

Hangisini Alsam Kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonumu satıcam(telefon lüks değil).Sattıktan sonra iPad 4 mü alsam yoksa s3 mini mi alsam kararsızım çünkü hangisi daha iyi diye.S3 mini ile iPad 4 alma konusunda kararsız kalma nedenim ise özelliklerinin birbirleriyle yakın olması.iPad 4 alırsam telefonumu satmicam.Kararsız kaldım lütfen yardım edin.

• Tabii ki iPad 4...
  • S3 Mini'den performans alamazsınız. 2 yıl önce aldığım iPad 2 bile hala oyunları sorunsuz çalıştırıyor. Kesinlikle iPad 4 alın.
  • iPad 4
  • Tamam arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.iPad 4 alacam
  • Kardeş cevapın için teşekkür ederim.Ama iPad 4'ün rami,işlemcisi,çekirdeği vb. samsung'un bazı tablet modellerine göre özellikleri düşük kalıyor.Bunun için iPad 4 daha hızlıdır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Kardeş cevapın için teşekkür ederim.Ama iPad 4'ün rami,işlemcisi,çekirdeği vb. samsung'un bazı tablet modellerine göre özellikleri düşük kalıyor.Bunun için iPad 4 daha hızlıdır değil mi?

Android çok donanım harcayan bir sistemdir. Ama Apple her cihazı kendisi ürettiği için zaten oyun uygulama konusunda düşük performanslı ürünlerle bile akıcı olarak çalışır. Eğer deseydin ki Nexus 10 tablet mi yoksa Retina iPad mi diye, JB vs uğraşmamak için Android'i de düşünürdüm ama S3 mini ile iPad arasında kaldıysan düşünmen bile hata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    3 ay önce açıldı
    Hangisini Almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş çok saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.